2777
2789
عنوان

بچه ها کیا بچه خیلی شیطون دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5169 بازدید | 50 پست
اروم و قرار نداره مخصوصا مهمون میاد دیگه کاملا از خود بی خود میشه دلش میخواد جلب توجه کنه میریزه میپ ...

میگم در طول روز بیرون میبریش؟

اگه نگیم و نخندیم🤷‍♀️پیاز میشیم میگندیم🤦‍♀️
اروم و قرار نداره مخصوصا مهمون میاد دیگه کاملا از خود بی خود میشه دلش میخواد جلب توجه کنه میریزه میپ ...

وای اره پسر منم همینجوریه مهمون که میاد ادمو دیوونه میکنه تمام اسباب بازیا شو مریزه وسط  میزنه  جیغ جیغ میکنه میگه بامن بازی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این موارد ظرب کن به دو چون  به غیر پسر سه چنین سالم یه دختر ۸ساله هم دارم که همون قدر شلوغه

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
الانم با برس افتاده به جون موهام میگه خوب بشین شیوا جون

ای جان

کاش پسر منم با من بازی میکرد این همش گشنشه😩 همش ی چی میخواد برا خوردن

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️

اکثر بچهها همینن.پسر من ۴سالشه مهمون میاد دقیقا اروم قرار نداره.مدام حرف میزنه وقتی خونه ایم.

ولی با مهد و مدرسه بپه شیطون تر هم میشه.از بقیه بچهها چیزای جدید یادمیگیره 

ذات پسر بچه هم ک کلا شیطون و اکتیو 

شیطون باز خوبه دختر من دوسال و نیم همش در حال نق زدن و لجبازی و‌جیغ کشیدنه  مغزم سوت کشیده&nbs ...

اون بخاطر رفتار خودتونه تو خونه ..حالا نمیدونم جو خونتون چ شکلیه ولی امکان داره ناراحتی و عصبانیتای شما روش تاثیر گزاشته ..یا زیادی بهش بها دادین یا اصلا بهش توجه نکردین ..یا یه جاییش درد میکنه ..یا یا یا .... هزار دلیل براش وجود داره ک مقصر اصلیش ما پدر مادراییم چون بچها با یه صفحه سفید وارد زندگی ما میشن و این ماییم ک ب اون صفحه طرح و رنگ میدیم ..

ای جان کاش پسر منم با من بازی میکرد این همش گشنشه😩 همش ی چی میخواد برا خوردن

اون نگو امروز آنقدر بچه ها در یخجال باز بسته کردن از عصبانیت گفتم مگه طویله است شوهرم شوکه شد👽میگه این چه حرفی بود

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون

من شک کردم ب پیش فعالی ولی خداروشکر نبود

کلا زور میگه خونه حوصلش سر میزنه میزنه مارو تف میکنه نمیدونم چیکار کنم  انقد دست به زن داره هرکسی مارو نشناسه فکر میکنه بیست‌و چهار ساعت داریم میزنیمش  درحالی که اصلا نه من نه پدرش مخالف سخت تنبیه بدنی هستیم

خدا جونم شکرت
اون نگو امروز آنقدر بچه ها در یخجال باز بسته کردن از عصبانیت گفتم مگه طویله است شوهرم شوکه شد👽میگه ...

😂😂😂خب اعصاب نمی‌مونه برا آدم

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
اون بخاطر رفتار خودتونه تو خونه ..حالا نمیدونم جو خونتون چ شکلیه ولی امکان داره ناراحتی و عصبانیتای ...

اصلا این حرف شما قبول ندارم هیچی صد درد نیست

دوستم بچه دوقلو‌ داره دوتا دختر یک دخترش ساکت یکیش مثل دختر من لجباز و بهونه گیر چه فرقی داره بین قُل ها هر دوتا تو يه محيط بزرگ شدن 

پس ربطي نداره

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

مثلا نشستیم یهو میخوابونه تو صورتمون اصلا هم نمیخندیم واقعا نمیدونم ببرمش پیش روانشناسی چیزی

هر روز باید ببرمش بیرون پارک تا انرژیش تخلیه بشه یکم اروم تر بشه 

نمیدونم با قضیه تف کردن و زدنش چیکار کنم

خدا جونم شکرت