2777
2789
عنوان

یه تازه وارد

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 20 پست
از اخلاقش از رفتارش چی دوست چطور زنی چطور پوششی علاقش ب بچه چند بچه وابسته خانوادشه از لحاظ مالی و ا ...

سه سال پیش یه بار رسمی و جدی اومدن خونمون باهاش رفتیم اتاق حرف زدیم ،تحصیلکردست رفتار خیلی محترمانه و مودبانه ای داشت کلا خانوادگی اینطورن ،اصلا وابسته خانواده نیست چون دورادور میشناسیمشون مستقل و کاریه ،پیج اینستاشم چن وقت پیش با اکانت ناشناس رفتم مثل خودم عاشق ادبیاته ،اون موقع به نظرم استرس داشت واسه همین جدی بنظر اومد ،یه مشکل دارم فقط اونم اینکه حس میکنم قدش یا هم قد منه یا یکم کوتاهتر ،اصلا نمیتونم کوتاهتر از خودمو تحمل کنم :(

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حساس شدی بخدا  تازه باید بعد از ۳۰ سالگی به ازدواج فکر کنی

وای خداروشکر اینو میگی نظر اولتو خوندم نزدیک بود گریم بگیره 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
شوخی کرده بودم باهات 😅

🤣🤣چه با بغضم جواب دادم