2777
2789

شام قرمه سبزی منتظرم شوهرم بیاد🤪

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نخود پلو.

چجوری میپزی خوشمزس؟؟؟

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
کوک سبزی رو چجوری میدرستی؟؟

سبزی کوکو آرد نمک زردچوبه و گردو رو مخلوط میکنم نصفشو پهن میکنم کف تابه زرشک میریزم وسطش نصف دیگشم میریزم روش و با شعله کم میذارم مغز پخت بشه،سبزی کوکو نباشه با سبزی پلو درست میکنم چون فرق زیادی نداره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
اونوقت خونه ما تاریکی زدن شوهرمم گرفته خوابیده گریه هم کردم😑😂اونوقت ملت هنوز منتظرن شام بخورن

افرین کار خوب و شما میکنین زود میخابین ❤️❤️اخی چرا گریه حیف چشمات نیست 

من شوهرم شیفتش مزخرفه هر هفته یه مدله رو اعصابه

کلم پلو  کشمش پلو استامبولی برنج و تن ماهی

اوف دلم کشمش پلو خاست با برنج زعفرونی و پیاااز داغ 🥺🥺🥺

چجوری میپزی خوشمزس؟؟؟

خودمون که دوس داریم؛

نخود سبز+ برنج+ شوید+ مرغ یا گوشت.

شبیه باقالی پلو

بعضیا بجای شوید با رب درست میکنن که ما دوس نداریم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
خودمون که دوس داریم؛ نخود سبز+ برنج+ شوید+ مرغ یا گوشت. شبیه باقالی پلو بعضیا بجای شوید با رب در ...

اهان فک کردم با نخود های ابگوشتییی 

اخه اونا خیلی مقوی ان میخاستم ببینم با اونا هم پلو خوشمزه میشه

اهان فک کردم با نخود های ابگوشتییی  اخه اونا خیلی مقوی ان میخاستم ببینم با اونا هم پلو خوشمزه ...

راستش من اگه آبگوشت نخودم زیاد میشه فرداش با موادش پلو مخلوط درست میکنم😂اونم خیلی خوشمزه س.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792