2777
2789
تنها کسی که امین فردین ندیدم راجبش حرف بزنه پارسا پیروزفر بود😐😂تو یوتیوب هم زدم نیومد کجا هست؟&nb ...

گفته من دیدم یه قسمتی بود گفت چقدر من ناراحت شدم ولی نمیدونم کدوم قسمت بود

گفت یه مدت هم با طناز طباطبایی بود  میبینی هوو جان پارسا بی وفایی میکنه بهمون   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفته من دیدم یه قسمتی بود گفت چقدر من ناراحت شدم ولی نمیدونم کدوم قسمت بود گفت یه مدت هم با طناز طب ...

😂این فردین یه روده راست تو شکمش نیست

هر دو نفری با هم بازی میکنن این میگه با هم بودن

حالا درسته از این اتفاقا زیاد میوفته، ولی همه بازیگرای نقش مقابل که با هم نمیخوابن😂

حالا به هر حال بیخیال اگرم با هم بودن به خودشون ربط داره، من فقط وظیفه ام اینجا کراش زدنه ولاغیر😂

آها یادتون نمیاد کدوم قسمتش بود؟

نه والا اگه کانالشو ببینم پیداش میتونم بکنم ولی خوب الان فیل.تر.شکن ندارم

Hiv.pn داشتما که پولیه ولی اصلا فعال نیست این روزا

تلگرام هم با پرو.کسی میرم

چطور؟ یادم باشه پیدا کردم میام اینجا بهتون میگم کدوم قسمت بود

نه والا اگه کانالشو ببینم پیداش میتونم بکنم ولی خوب الان فیل.تر.شکن ندارم Hiv.pn داشتما که پولیه ول ...

آها ممنونم

آخه انگار منم اوایل تابستون دیدم اون قسمتو و چیزی که یادمه این بود که انگار روز چهارشنبه بود ولی دقیق یادم نیست گفت با کی بوده.....برای همین پرسیدم