2789
من ک متاهلم چی.خاک تو سرم

توام یکی دیگ رو دوس داری ن🙃من بخاطر همین خواستگارام رد میکنم میگم اگ ازدواج کنم اونو فراموش نکنم چی؟ 🙂

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام یکی دیگ رو دوس داری ن🙃من بخاطر همین خواستگارام رد میکنم میگم اگ ازدواج کنم اونو فراموش نکنم چی ...

اره دوسش. دارم.از اینکه خیلی کم میبینمش روانی شدم اما اونقد خودمو شاد نشون دادم ک ی وقت شوهرم نبینه حالمو

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
توام یکی دیگ رو دوس داری ن🙃من بخاطر همین خواستگارام رد میکنم میگم اگ ازدواج کنم اونو فراموش نکنم چی ...

مطمعن باش هیچوقت فراموش نمیشه حتی اگ بچه داشته باشی.

عزیزززززززم😍😍😍😍😍او خودااا زنده باشه الهی نمیدونم چجوری بهت بگم ولی دلم نمیخواد شوهرمو با هیشکی ...

چقدر وقت ازدواج کردی انشالله هرموقع صلاح دیدین بچه بیارین  

تو اوی یکی تاپیکت گفتی پزشکی قبول شدی،بالاخره کدوم جیگر؟!    پزشکی یا دندون ؟ یه جا بنویس ...

عزیزم من ک دندون قبول شدم و تو تاپیکیمم اگ گفته باشم احتمالا همینو گفتم ...تو جرا حرصت گرفته😂من اصن بیکارو الافم الان دلت خنک شد خوبه😁

اره دوسش. دارم.از اینکه خیلی کم میبینمش روانی شدم اما اونقد خودمو شاد نشون دادم ک ی وقت شوهرم نبینه ...

الهی چقد سخته😔نمیخام سرزنشت کنم اصلا نمیتونم چون می‌فهممت چی میگی از یادت نمیره عشق اول هر کاری کنی بازم نمیشه😣

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
عشق اولم ی بازیگره بود نشد بهش برسم🥺 وای خدااا درس دارم همش اینجام 😂اسی فحشم بده بزار برم

یعنی باهاش درارتباط بودی؟

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
الهی چقد سخته😔نمیخام سرزنشت کنم اصلا نمیتونم چون می‌فهممت چی میگی از یادت نمیره عشق اول هر کاری کنی ...

اره واقعا نمیشه..

چقدر وقت ازدواج کردی انشالله هرموقع صلاح دیدین بچه بیارین  

نزدیک دو سالی میشه یک سال و هفت هشت ماهه

من حقیقتا یه حس بدی نسبت به بچه دار شدن دارم

چون ما خیلیییی با سختی بهم رسیدیم شبانه رو کار من گریه بود چون دور بودیم از هم کلی مشکلات

الان نمیخوام با هیچی فاصله بیوفته بینمون میترسم همش 

شوهرمم عاشق بچس

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
عزیزم من ک دندون قبول شدم و تو تاپیکیمم اگ گفته باشم احتمالا همینو گفتم ...تو جرا حرصت گرفته😂من اصن ...

نه گلم حرصم نگرفته من به اندازه سه نسل بعدمم آیندم مشخصه موقعیت شغلی عالی هم دارم فقط گفتم اینجا خیلی زود سوتی میگیرن و حواسشون جمعه 

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀