2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا فراموش شدنی نیست کسی که برق چشاتو گرفت

اگه ی روز ازدواج کنه من چیکا کنم 🥺بخدا به امید اینکه شایدا شاید بتونم بهش برسم من زندم آخه من مال یکی دیگه من چیکا کنم🙃

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
حرف زدم میگ من میخام عشق و حال کنم میتونی منتظرم بمون نمیتونیم ازدواج کن نمیخاد وابسته شه نمیخاد کسی ...

تو اوی یکی تاپیکت گفتی پزشکی قبول شدی،بالاخره کدوم جیگر؟!   پزشکی یا دندون ؟ یه جا بنویس یادت نره

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
هووف عزیزم بیخیال 😔نمیدونم دلیل جدایی چی بوده اما خودتو اذیت نکن لطفا

چی بگم عزیزم ۱ ساله جدا شدم 

حتی بعد از گذشت ۱ سال بخاطرش گریه میکنم هر ثانیه دلتنگم 

واقعا تو سن کمی درگیر روابط شدم انشالله خدا عاقبتمو بخیر کنه

بی‌طرف‌ها اولین جنایتکارانند، اکثریت خاموش، همان اکثریت جنایتکار است. آنها ظلم‌ را می‌بینند اما آرامش مُفت را به خطر مبارزه‌ی شرافتمندانه ترجیح می‌دهند.