2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو دلم هفت سال دوسش داشتم ولی نگفتم اونم دوسم داشت و نمی‌گفت تا اینکه برام خواستگار اومد تا فعمید ...

😍😍😍چقد خوب ک خودشو رسونده به خواستگاریت مال ما بهمون میگ خواستگار بهتر داشتی قبول کن پای من نمونی😁

😍😍😍چقد خوب ک خودشو رسونده به خواستگاریت مال ما بهمون میگ خواستگار بهتر داشتی قبول کن پای من نمونی ...

😂😂😂عجب

خب نمون

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
😍😍😍چقد خوب ک خودشو رسونده به خواستگاریت مال ما بهمون میگ خواستگار بهتر داشتی قبول کن پای من نمونی ...

اصلا باهاش تو رابطه اینا نبودم  فامیل بود همش حواسش بهم بود و برعکس حواسم بهش  همین که میدیمش قند تو دلم آب میشد توی جمع واسم چشمک میزد😂😂😂😂

چطور اخلاقش امیدوارم هر چی خیر برات پیش بیاد🙏

نمیدونم فازش چیه ...جالبیش اینه ک من چند ساله میشناختمش و این منو نگاه میکرد من ازش خوشم میومد اما ن زیاد در حدی ک بخام عاشقش شم اما امسال شدید تر شد نگاهاش منم واقعا عاشقش شدم و دلم همش تنگش بود تا اینکه اینستا بهم درخواست داد و منه خرم قبول کردم و همه چی خیلی مزخرف پیش رف

الان ی خانومه گفت اینده رو پیش بینی میکنه گفتم از دانشگاهو اون بگو گفت اون نمیاد بیاد ب ضررته دانش ...

بیخیال بابا مگ خداس ک اینده رو بگه 😂چرت گفته بیخی

اصلا باهاش تو رابطه اینا نبودم  فامیل بود همش حواسش بهم بود و برعکس حواسم بهش  همین که مید ...

منم الان نیستم ینی بحثمون سد باهم 😔خودش یمن نگاه کرد خودش بهم پیشنهاد داد و خودش یهو زد زیر همه چی گفت تو بمن نگاه کردی ن من بتو😐درصورتی ک من اصن به این اقا فکرم نمیکردم اینقد بهم خیره شد تا منم حواسم بهش شد 😔خسته شدم از کاراش دیگ