2777
2789
شوهرمو دوس دارم‌ اما اون ته ته های قلبمه فراموش نمیشه میدونم ک نمیشه.سه سال کم‌نیس.۴ ماه دیگ‌میشه ۴ ...

ایخدا میفهمم چی میگی چون همیشه حسرته میمونه حتی شده یه روز تو یه سالم ک شده یادت میادو اه میکشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا 

نظرت چیه راجب این پسره ک من گفتم از یه طرف میگ نمیخام رابطه از یه طرف میگ میخامت از یه طرف میگ بهتر اومد شوهرت دادن من دآغون نشم برای همین نمیاد تو رابطه کلا محتاط عمل میکنه منه بدبخت گناهم چیه ک اون یبار شکست خورده بمن چ

نظرت چیه راجب این پسره ک من گفتم از یه طرف میگ نمیخام رابطه از یه طرف میگ میخامت از یه طرف میگ بهتر ...

میدونی به نظرم پختس حرفاش عقلانیه.بیشتز با عقلش تصمیم میگیره ن با احساسش.اما خب برای تو سخته حرفاش چون خیلی دوسش داری.به نظرم بیخیالش شو چون‌تو نابود میشی.تو وابسته میشی و زندگیت جهنم‌میشه

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
ماشالله چ زود😐من ۲۱ سالمه هنوز میگم کوچیکم ‌

خب خانواده ما زود شوهر‌میکنن‌منم‌مص اونا.اما‌ دردام مص دختر ۱۸ ساله نیس ❤️‍🩹🖤

میدونی به نظرم پختس حرفاش عقلانیه.بیشتز با عقلش تصمیم میگیره ن با احساسش.اما خب برای تو سخته حرفاش چ ...

اره دقیقا اخرین باری ک باهاش حرف زدم بهم‌گفت نمیگم ازت خوشم نمیاد چرا کی بهتر از تو ولی اگ‌رفتیم تو رابطه یهو بهتر من اومد توام رفتی من چکار کنم😐گفتم خب اگ‌تو رفتی من چکار کنم گفت خب چرا الان جلوی حسمو نگیرم ک بدبخت نشم بهم میگ من حسمو کنترل میکنم ....یبار امتحان کردم محلش ندادم اینقدر ناراحت بود یجا دیدمش رومو برگردوندم فهمیده بود به دختر عموم گفته بود چش شده چرا قهره باهام☹از یه طرفم اینجوری باهام برخورد میکنه منم دوسش دارم واقعا نمیدونم چ‌کنم😭

اره دقیقا اخرین باری ک باهاش حرف زدم بهم‌گفت نمیگم ازت خوشم نمیاد چرا کی بهتر از تو ولی اگ‌رفتیم تو ...

خب باهاش حرف بزن بیاد خواستگاریت.اون هم تورو میخاد هم خوشگذرونیشو‌.اینطور معلومه اونم بی میل نیس و میخادت

خب باهاش حرف بزن بیاد خواستگاریت.اون هم تورو میخاد هم خوشگذرونیشو‌.اینطور معلومه اونم بی میل نیس و م ...

اره میگ فعلا درستو بخون و به منم کاری نداشته باش دوسال صب کن بعدش میام اخه چجوری دوسال بی خبر ازش بمونم☹خیلی بی منطقع

راستش باهم دوست نبودیم حسم یه طرفه بود  خودشم تا حدودی فهمیده بود ولی خب بعد سرد رفتار میکرد

احتمالا درگیر یکی دیگ بوده بیخیال شاید یکیم بیادوو تمام اون عشقی ک تو به اون داشتیو به تو داشته باشه اما تو باهاش سرد نشو 😁

احتمالا درگیر یکی دیگ بوده بیخیال شاید یکیم بیادوو تمام اون عشقی ک تو به اون داشتیو به تو داشته باشه ...

نه همه باید کنار هم عذاب بکشیم😂

والا از نظر من عشق فقط یه بار اتفاق می افته 

ولی خب نمیخوام کسی وارد زندگیم بشه و بهم وابسته بشه خودم کلی هنوز کار دارم برا ایندم زوده فعلا