2777
2789

دختر برادرشوهر خواهرم

۲۵ سالشه دوتاکودک داره ،طلاق گرفت تابستان ، شوهرش نزاشت بچه هاشو ببینه اینم ،حرص وجوووووش طحالش تو شکمش ترکید وخونریزی کرد،۵ درصد فقط هوشیاربود که،قطع امید کردن 

اما همه همه دعا گوش شدن ، نذرشون نمیدونم چی بود

که شفا گرفت خداروشکر الان حالش خوبه فقط زیاد لاغر شده

حسین جانم 🌺

عزیزم شما کسی رو میشناسی که مورد اعتماد باشه واین چله رو به درستی وکامل اانجامش بده

عزیزم من کسیو معرفی نمیکنم میبنی که ایشون چی گفتن فکر میکنن من اومدم تبلیغ کنم چیکارکنم ایشالا خدامادرتو شفابده من دوست ندارم قطع دسترسی بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من کسیو معرفی نمیکنم میبنی که ایشون چی گفتن فکر میکنن من اومدم تبلیغ کنم چیکارکنم ایشالا خداما ...

ممنون از راهنماییت چند تا چله ونذر ونیاز و دعا زیاد انجام دادم ولی فعلا نتیجه ای نگرفتم تنها امیدم به خداسست 

میشه با دلهای پاکتون برای حاجتم دعا کنید میگن دعا در حق همدیگه بهتر اجابت میشه منم براتون دعا میکننم

بله حتما .من دیروز یه تاپیک زدم حالم بد بود کاربرا دعا کردن شب یهو خوب شدم

لایک نکنید .توروخدا 
دختر برادرشوهر خواهرم ۲۵ سالشه دوتاکودک داره ،طلاق گرفت تابستان ، شوهرش نزاشت بچه هاشو ببینه اینم ، ...

خدا روشکر وقتی این چیزا رو میشنوم امیدوار میشم ای کاش منم معجزه ببینم