2777
2789
بعد چند وقت شروع پیشه عضله سازی؟ من چربی سوزی ام فعلا

هر وقت ک دلت خواست دیگه لاغر نشی 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرت ورزش خوبیه ؟ بعدا  پشیمون نمیشم که انتخابش کردم

نه گلم خیلیم عالیه ولی نمیشه سرخود انجامش بدی باید تداقل یک سال زیر نظر مربی تمرین کنی ک حرکات رو اشتباه انجام ندی و مشکل برا بدنت درست نکنی

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
بی سلیقه ام     بدن خانم باید نرم و لطیف و زنانه باشه نه محکم و قلدرانه و عضلانی   & ...

حالا من نگفتم قلدری‌ ولی استایل‌ ورزشکاری چیز دیگس 

الان من که لطیفم‌ پشیمونم دوس دارم یکم عضله ای باشم

اصلا سیستم اینطوری نیس که اول لاغر کنی بعد عصله بسازی

شما چه چاق باشی که لاغر از اول میری سراغ عضله سازی

یکم که عصله سازی کردی متابولیسم با افزایش حجم عصله بیشتر میشه از اینجا به بعد با تغذیه کالری مازاد تعیین میکنی که چاق شی یا کالری نقصان لاغر شی

بنطر من بهترینه بدنسازی

من از اولش زیر نظر مربی بودم

خیلی عالی👌👌👌

اتفاقا بدنسازی زن زنانه ترین بدنها رو ذارن

ملت فقط ی چی شنیدن از بدنسازی

شکم تخت باسن برجسته فقط با ورزش به دست میاد 

وگرنه بدون ورزش همش چربیه

یکم توپر باشه طرف در عین باسن داشتن یه عالمه شکم و پهلو داره و اصلا خوش هیکل نیست

حالا این کحاش میشه هیکل زنانه و لطیف من نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز