ققنوس۱۲۳ مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 عنوان کار در منزل | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 46 پست کیا کار در منزل انجام میدن چه کاری هست؟ 1401/08/26 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3758 چقدر میخرن ازت تودیواردیدم ۲تا۳تومن این اولین فرشمه خواستم رواین یادبگیرم بعدیه مدل ابریشم بیارم ببافم دنیام پسرم😘😘
ققنوس۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 تودیواردیدم ۲تا۳تومن این اولین فرشمه خواستم رواین یادبگیرم بعدیه مدل ابریشم بیارم ببافم بنظرت میصرفه . با اینکه کار اولت بوده ولی خیلی تمیز بافتی
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3758 یک تابلو کامل چقدر طول میکشه تا ببافی واسه من که تازه یادگرفتم ودستمم کنده شده مثلایه هفته نبافتم مثلاروزیم سه ردیف بافتم ۲ماهونیم کشیدتاتموم بشه دنیام پسرم😘😘
golooooooo عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3360 من تابلوفرش میبافم اینوتازه تموم کردم چطورشده منم فرش ميبافتم الان عصباي دوتا دستم درگير شده و دستام جون نداره مواظب سلامتيت باش عزيزم ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
ققنوس۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 واسه من که تازه یادگرفتم ودستمم کنده شده مثلایه هفته نبافتم مثلاروزیم سه ردیف بافتم ۲ماهونیم کشیدتات ... طرز بافتش با قالی فرق میکنه یا نه
ققنوس۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 منم فرش ميبافتم الان عصباي دوتا دستم درگير شده و دستام جون نداره مواظب سلامتيت باش عزيزم فک کنم از تابلو فرش از قالی آسون تر باشه
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3758 بنظرت میصرفه . با اینکه کار اولت بوده ولی خیلی تمیز بافتی یه سرگرمیه به نظرمن وقتی کاراتوتموم کردی بشین یه ردیف بباف مثل اینکه روزی یه مقدارپول توقلک میندازی ،اگه بخوای برات بصرفه مثلایه تابلوفرش دیدم ۷تومن نخ ووسایلاشه اندازه اینه بخوای بفروشی۱۷ازت میخرن دنیام پسرم😘😘
ققنوس۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 یه سرگرمیه به نظرمن وقتی کاراتوتموم کردی بشین یه ردیف بباف مثل اینکه روزی یه مقدارپول توقلک میندازی ... من الان بخوام به عنوان تازه کار شروع کنم چقدر هزینه اولیه میخواد
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3758 [QUOTE=259580913]منم فرش ميبافتم الان عصباي دوتا دستم درگير شده و دستام جون نداره مواظب سلامتيت باش عزيزم[/OTE]چن وقته انگشت کوچیک دست راستم صبحابیدارمیشم به زوربازمیشه پس بخاطراینه؟،شوهرم میگه ول کن نباف ولی بخاطرسرگرمی دوست دارم ببافم دنیام پسرم😘😘
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3758 من الان بخوام به عنوان تازه کار شروع کنم چقدر هزینه اولیه میخواد اگه کسی باشه که بهت یادبده کلاس نری ارزون درمیادواسه من ازدیوار۵۰۰دادم دارقالی باهمه وسایلاشوخریدم مال یکی بودتازه خریده بودنتونسته بودببافه دنیام پسرم😘😘
ققنوس۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 اگه کسی باشه که بهت یادبده کلاس نری ارزون درمیادواسه من ازدیوار۵۰۰دادم دارقالی باهمه وسایلاشوخریدم م ... چه خوب . کسی نیس یادم بده باید برم یاد بگیرم
ققنوس۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 اگه کسی باشه که بهت یادبده کلاس نری ارزون درمیادواسه من ازدیوار۵۰۰دادم دارقالی باهمه وسایلاشوخریدم م ... میشه از دارش عکس بدی اندازشو ببینم
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3758 چه خوب . کسی نیس یادم بده باید برم یاد بگیرم بنظرمن برویادبگیرگلم واسه سرگرمی خیلی خوبه بجای اینکه تونت واینستابگردیم یه چن ردیف میبافی ،مثلاواسه خودت بباف بزن به دیوارچن سال دیگه خوشت نیومدبفروش بره دنیام پسرم😘😘
ققنوس۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 377 بنظرمن برویادبگیرگلم واسه سرگرمی خیلی خوبه بجای اینکه تونت واینستابگردیم یه چن ردیف میبافی ،مثلاواسه ... اره خوبه ولی میترسم من از پیش بر نیام نمیدونم چون فک میکنم خیلی سخته
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3758 بصبرگلم دارمن بزرگه تابلوفرشم کوچیکه تواین دارمیشه یکم ازاین بزرگترم بافت دنیام پسرم😘😘