2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تابلوفرش میبافم اینوتازه تموم کردم چطورشده 

منم فرش ميبافتم الان عصباي دوتا دستم درگير شده و دستام جون نداره مواظب سلامتيت باش عزيزم

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
بنظرت میصرفه . با اینکه کار اولت بوده ولی خیلی تمیز بافتی

یه سرگرمیه به نظرمن وقتی کاراتوتموم کردی بشین یه ردیف بباف مثل اینکه روزی یه مقدارپول توقلک میندازی ،اگه بخوای برات بصرفه مثلایه تابلوفرش دیدم ۷تومن نخ ووسایلاشه اندازه اینه بخوای بفروشی۱۷ازت میخرن

دنیام پسرم😘😘

[QUOTE=259580913]منم فرش ميبافتم الان عصباي دوتا دستم درگير شده و دستام جون نداره مواظب سلامتيت باش عزيزم[/OTE]

چن وقته انگشت کوچیک دست راستم صبحابیدارمیشم به زوربازمیشه پس بخاطراینه؟،شوهرم میگه ول کن نباف ولی بخاطرسرگرمی دوست دارم ببافم

دنیام پسرم😘😘
من الان بخوام به عنوان تازه کار شروع کنم چقدر هزینه اولیه میخواد

اگه کسی باشه که بهت یادبده کلاس نری ارزون درمیادواسه من ازدیوار۵۰۰دادم دارقالی باهمه وسایلاشوخریدم مال یکی بودتازه خریده بودنتونسته بودببافه 

دنیام پسرم😘😘
چه خوب . کسی نیس یادم بده باید برم یاد بگیرم

بنظرمن برویادبگیرگلم واسه سرگرمی خیلی خوبه بجای اینکه تونت واینستابگردیم یه چن ردیف میبافی ،مثلاواسه خودت بباف بزن به دیوارچن سال دیگه خوشت نیومدبفروش بره

دنیام پسرم😘😘
بنظرمن برویادبگیرگلم واسه سرگرمی خیلی خوبه بجای اینکه تونت واینستابگردیم یه چن ردیف میبافی ،مثلاواسه ...

اره خوبه ولی میترسم من از پیش بر نیام نمی‌دونم چون فک میکنم خیلی سخته