2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست
عزیزم شما که معاون خدا هستی میشه سوال منم بپرسی ازش 😂😂😂😂😂😉😉😉😉😉😉😉😉

نه خدا گفته سوال زبون درازا رو بهش انتقال ندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

هرکسی توی زندگیش یک امتحانی داره دیگه... دعا کن امتحانای زندگیت همیشه اینقدر راحت وآسون باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا میدونید قبول می‌کنه ؟ شاید نکنه🧐🤔

عزیزم خدا خیلی بزرگ و مهربونه ..من نمیگم با ناخن کاشت شده نماز بخون نمیگمم هرکی با کاشت نماز بخونه درست نیست..بالاخره هرکی یه اعتقاداتی داره  ..من خودمم با لاک حتی نماز نمیخونم چه برسه به کاشت... 

عزیزم خدا خیلی بزرگ و مهربونه 

پس این خدای بزرگ یه کار بیهوده ای انجام داده که قرآنو فرستاده و توش از احکام دین گفته ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم خدا خیلی بزرگ و مهربونه 

باطل بودن وضو با کاشت و لاک هم دلیلی به نامهربونی خدا نمیشه !خدا مهربونه بخشنده هست ولی هر چیزی اصولی داره و باید رعایت کرد . هرچند من خودم هم لاک و کاشت رو دوست دارم ولی بخاطر احکام وضو انجام نمیدم چون بنظرم طرز پخت غذا هم اصولی داره رعایت نشه خوب نمیشه چه برسه به نماز 

من که ناخن نداشته باشم نمیتونم همه میگفتن بچه دارشی دیگه نمیتونی ناخن بکاری اما الان بلندتر میزنم نا ...

دقیقا

ناخن ندارم اعتماد به نفسم کم میشه

بچه داری ربطی به ناخن کاشتن نداره

اصلا اذیت نمیکنه موقع شستن بچه و کارای دیگه

هرکسی توی زندگیش یک امتحانی داره دیگه... دعا کن امتحانای زندگیت همیشه اینقدر راحت وآسون باشه

امین

🤲🤲🤲🤲

واقعا الان فقط بخاطر اینکه با خدا ارتباط بگیرم جلوی نفسمو بگیرم

الان اینجوری حالم بهتره با نماز خوندن

الان اینجوری عشق میکنم با خدا

از این تقویت کننده ها بگیر بزن ...مکمل بخور . بهشون برس و مرتبشون کن . خوشگل میشه . نمازت رو کنار ...

هر چی میخورم جواب نمیده

کلی روشای خونگی امتحان کردم جواب نداد

کلا جنس ناخنم خوب نیست

فعلا که خدا رو شکر به نماز بیشتر فکر میکنم و اینجوری حالم بهتره و کنار نمیذارمش

ولی ای کاش این مراجع یه فتوایی میدادن میگفتن اسکالی نداره

کاش میشد

🥲🥲🥲🥲

امین 🤲🤲🤲🤲 واقعا الان فقط بخاطر اینکه با خدا ارتباط بگیرم جلوی نفسمو بگیرم الان اینجوری حالم ب ...

خداروشکر ، برای منم دعا کن