2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 150 پست

سلام.من تاپیکتو خوندم.دیگه اینقد خودتو سرزنش نکن.

حالا کاریه که شده

مگه فقط همین یه مرد تو دنیا هست

اگه واقعا بخوادت غرورشو میزاره کنار و میاد دنبالت

شما هم بنظرم اگه خیلی دلتنگشی خودت بجای وکیلت تو جلسات شرکت کن تا ببینیش

ولی اینکه خودت برگردی بدون تشریفات و ...یعنی نابودکردن خودت و غرورت و خوشبختیت

دو فردا دیگه هرچی بشه میگه خودت رفتی آبروریزی کردی برگشتی...

یه بهانه ایی پیدا کن مثلا بخاطر مهریه بهش زنگ بزن

مثلا بگو مهریمو توافقی بده جدا شم.بگو وکیلم زنگ زده رد دادی.

بعد یه چیزی بگو که نتونه انجام بده.اونوخت میفهمی واقعا میخوادت یا دیگه تمومه

که امیدوارم خوشحال شی و برگردید بهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر یه روز زنگ بزن به شوهرت بگو بیاد دنبالت بعد باهاش برو بهدهمین راحتی خانوادتم اگر ببینن توخوشبختی چیزی نمیگن.یه مدت شاید قهر کنن.ولی به هر حال اگه طلاقم بگیری مطمئن باش باهات مثل دوران دختریت خوب نمیشن

استارتر یه روز زنگ بزن به شوهرت بگو بیاد دنبالت بعد باهاش برو بهدهمین راحتی خانوادتم اگر ببینن توخوش ...

میخوام همین کارو بکنم.... خیلی عواقب داره ولی باید بجنگم واسه زندگیم که بعدا حسرتشو نخورم که چرا کاری نکردم. فقط دعا کنین برام

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
یکبار برای همیشه برا زندگیت بجنگ.جلو بقیه وایسا.همین ادما ک الان طرفداریتو میکنن بعد طلاق خار چشمت م ...

کاش به همین راحتی بود واقعا... من حاضرم این کارو بکنم ولی باید مطمئن بشم شوهرم هنوز میخواد منو. اخه سه ماهه بیخبریم از هم... همش میگم بیخیال من شده. ولی شوهردخترخالم که باهاش در ارتباطه میگه هربار پیشش رفتم فقط جلوم گریه کرده که دلتنگ زن و زندگیمم ولی اینکه چرا کاری نمیکنه نمیدونم.... دلیل نیومدنش چیه نمیدونم....میدونم باباش توفشارش گذاشته دقیقا عین من که گیر خانوادمم... ولی یکیمون باید یه کاری کنه... اون جنمش رو نداره عب نداره من یه حرکتی میزنم اونم میکشم تو راه تا ببینیم بقیش چی میشه

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

ببین استارتر توهم خدا رو میخوای هم خرما رو اینطوری که نمیشه.مسخره شو درآوردی خودت میگی دختر خالش میگه شوهرت میگه دلتنگ زندگیمم.بعد از اینهمه گندی که زدی میخوای همو رو راضی نگه نداری ومثل قبل خوش وخرم برگردی هیچکسم ککش نگزه!!!!!!!!نمیشه که.باید بین بدو بدتر انتخاب کنی .باید باید باید زنگ بزنی به شوهرت بگی بیاد دنبالت زیادم حرف نزنی یک کلام بگی بیاد دنبالت میخوای برگردی وپشیمونی.اگه اومد که میری اگه نه که وجدانت راحته که تلاشتو کردی بعدشم انتظار نداشته باش وقتی رفتی همه چی مثل قبل باشه

کاش به همین راحتی بود واقعا... من حاضرم این کارو بکنم ولی باید مطمئن بشم شوهرم هنوز میخواد منو. اخه ...

دلیل نیومدنشو من میدونم چون خیلی دیدم که میگم ازبس اومده ومحلش ندادی وتو انقدر تند رفتی تا دادگاه واین کارا رفتی دیگه امیدی به برگشتت نداره درواقع همه پل های روبه خودتو خراب کردی