2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست
جاری م هرکار من میکنم انجام میده من ماشین دارم خودم و رانندگی میکنم ب محض ورودش ب خانواده برادرشوهرم ...

خوب چه لزومی داره اسرار زندگیتو کسی بدونه.من خیلی اتفاقا تو زندگی مشترک برام پیش اومده حقمونو خوردن.جوریم بود نه میتونستم طلا بخرم نه لباس نه وسیله خونه جاریم خونمو میمکید.ما هم پنهانی ملک خریدیم ولی اصلا نزاشتم خانواده شوهرم بفهمن طوریه که برادرم به شوخی میگه تو خیلی جادوگری ولی من میگم برا حفظ  زندگیمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب چه لزومی داره اسرار زندگیتو کسی بدونه.من خیلی اتفاقا تو زندگی مشترک برام پیش اومده حقمونو خوردن. ...

من میتونم پنهان کنم اما شوهرم میگه چطور دوست داری خانواده خودت بدونن ،خانواده من ندونن....بلانسبت گاوه عذرمیخوام 😂

من میتونم پنهان کنم اما شوهرم میگه چطور دوست داری خانواده خودت بدونن ،خانواده من ندونن....بلانسبت گا ...

بااینکه خودش معترفه ک خانوادش باهامون بد تا کردن و میکنن

ببین باهاش بد تا نکن مرد تا ۲ سال یه حالت خامی داره اگر که بتونی خوب اموزشش بدی البته بدون دعوا اخر گوش به حرفت میکنه و بدی هارو واضح میبینه.من حتی چیزاییم که میخریم به خانواده خودمم نمیگم جز مادرم که مادرمم به کسی نمیگه

دیشب بهش زنگ زدم ک باید طبق رسومات ب پدرم زنگ بزنی ک اجازه بگیریم برا فردا ک قراره بریم خونه خودمون،میگه منتظر زنگ کسی نباش اگ خودت خواستی بیا و گرنه کسی دنبالت نخواهد آمد

دلم نمیخواد زندگیمو باهاش شروع کنم از دیشب یهو اینجوری شده

ببین باهاش بد تا نکن مرد تا ۲ سال یه حالت خامی داره اگر که بتونی خوب اموزشش بدی البته بدون دعوا اخر ...

من یه ماشین از مهریه م از شوهر سابقم دارم ،از دیشب ک اینجوری باهام صحبت کرده و بهم بی احترامی کرده دلم نمیخواد ماشینمو ببرم خونه خودم ،عقلم میگه بزارمش خونه بابام...........نمیدونم چیکارکنم

دیشب بهش زنگ زدم ک باید طبق رسومات ب پدرم زنگ بزنی ک اجازه بگیریم برا فردا ک قراره بریم خونه خودمون، ...

یه   زن داداش دارم خیلی باسیاسته متاهل که شدم بهم گفت هیچ وقت نزار عیبو کم و کسیرهای خانوادتو شوهرت بفهمه اینقد خانوادتو در نظر شوهرتو خانوادش بالا ببر که فردا جای حرفی نباشه.شما پدرتون بزرگتونه بگو تا نخاد اجازه نده من نمیتونم کاری کنم چون اجازم دست پدرمه.اگر الان کوتاه اومدی راه بی احترامیو باز میکنی

حرفایم که میخوای بزنی بش با دق و لج نگوش که بدترش میکنی.

اره بخاطر همینم دیشب گفتم بدون اجازه پدرم نمیتونم بیام‌ک در جواب گستاخانه گف تو ک دخترتوخونه نبودی ک حالا اونا برات تصمیم بگیرن.....

ولی من کاری ب جوابش ندارم عزممو جزم کردم نزارم بی احترامی کنه