2777
2789

خالم همیشه خواباش تعبیر میشه 

دیشب دیده بود مامانم یه بچه خیلی زیبا بغلش گرفته و میگه این بچه‌ی گیسوعه  

خالم میگفت خیلییی بچه تو خواب زیبا بوده مثل بلور بوده 

ولی جنسیتشو نفهمیده لطفا تعبیرش رو هرکی میدونه بگه

التماس میکنم

خوابو خوب تعبیر کن همیشه. انشالله که خدا یه فرزند زیبا بهت میده😍😍😍

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که هر خوابی رو برای هرکسی تعریف نکنین دلیلش اینه که هرکسی یه تعبیری میکنه و اون تعبیر چه درست چه اشتباه پیش میاد و اتفاق میوفته ، دوما خواب ها اکثرا تعبیر نداره،

ولی در کل خواب بچه خواب خوبیه

به پرواز کردنسوسک بالدار که دقت کنی، یه جوریه انگار خودشم پشماش ریخته از اینکه بال داره🤭🤭کابری اول دی ۹۸ بود...میشه برای حل مشکلات خانوادم صلوات بفرستین🥺🥺💔

منم همیشه خواب می‌دیدم روی ی تخت شوهرم خوابیده پشت کرده وی بچه ک پسرهم بود هم پشت سرش خواب بوده چندبار هم همین خواب رو میدیدمم دقیقا هم باردار شدم بچه هام پسر شدن خداروشکر

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴