2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه خواهرمه دوستان.خیلی خاستگار داره وکیل ودندونپزشک و کارخونه دارهم اومده براش ولی به دلش ننشسته

اول و اخر خودش باید انتخاب کنه اگه وکیل و دندونپزشک به دلش نبوده کسی که دلش میشینه انتخاب کنه

عزیزم هر چقدر در ظاهر خوب باشن مهم باطنهدتو تصمیم گیری عجله نکنید اجازه و فرصت آشنایی بیشتر بدید هم خانوادها و هم خواهر تون و اون آقا

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
زن نباید تحصیلاتش بیشتر از مرد باشه  ومرد هم سنش نباید کمتر از زن باشه این نظر منه. به نظرم ...

الان مردها کمتر درس میخونن تقریبا اکثر موارد زنها تحصیلاتشون بیشتره خیلیا بخاطر همین تا اخر عمر مجرد میمونن

زن نباید تحصیلاتش بیشتر از مرد باشه  ومرد هم سنش نباید کمتر از زن باشه این نظر منه. به نظرم ...

درسته هرکی نظری داره سن وقتی مطرحه که هردو سنشون کم باشه نه اینا که دیگه سی رو رد کردن عاقل بالغن دوستم ۳۴ بود شوهرش ۳۲ خیلی هم خوشبختن گفت تا الان چیزی به اسم سن اصلا به فکرمون نرسیده بگیم مشکل ایجاد کرده

عزیزم هر چقدر در ظاهر خوب باشن مهم باطنهدتو تصمیم گیری عجله نکنید اجازه و فرصت آشنایی بیشتر بدید هم ...

اره عزیزم مااصلا عجله نداریم.بابام کلا هرخاستگار ک برا من یا خواهرم بیاد انتخاب نهایی میذاشت ب عهده خودمون.خواهرمم ماشاالله خیلی عاقله خیلی بیشتر ازسنش میفهمه.

خانم شرایطش بهتره دو شغله هست و همه چیزش اولیه بجز سنش که داره میره بالا و زودتر باید بین خاستگار های فراوانش یکی را انتخاب کنه

ارشد حقوق چیز خاصی نیست حتی وکیل هم نشده آقا!!!

وکیل هم خیلی اشباع هست الان تو جامعه چیز خاصی نیست

شغل دوم آقا هم تو این گرونی چیز خاصی نیست درآمدش

خانم سرتره همون کارخانه دار رو انتخاب کنه خخخخ

بقیه چیزها ملاکه فرهنگشون و نوع رفتار  ممکنه هردو خوب باشند اما از این نظر بهم نیان بهتره رفت ...

هر دو اهل شیرازن.فقط خانواده دختر فرهنگیه ولی اونا نه.که بنظر منکه مشکلی نیست.تا ببینیم دیگ خود خواهرم چی بگه

خانم شرایطش بهتره دو شغله هست و همه چیزش اولیه بجز سنش که داره میره بالا و زودتر باید بین خاستگار ها ...

کارخونه داره تالار عروسی هم داشت ولی خب مدرکش دیپلم بود.واسه خواهرم مهمه تحصیلات.پول براش ملاک نبس