2777
2789
به خاطر همونه دیگه منم بافت سینه هام فیبروکیستیک هست خیلی درد میکنه گاهی وقتا تو ویتامین ای و ب۶ ...

نه دکتر بهم نداده گفت چیز خطرناکی نیست ۱ دونه بود نوره که زدم گفتن آب میکنه دردش شروع شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر بهم نداده گفت چیز خطرناکی نیست ۱ دونه بود نوره که زدم گفتن آب میکنه دردش شروع شد

تورو خدا این طب سنتی و خاله زنک بازی رو بریز دور

به خدا فقط بدتر میکنه همه چیزو.

یه دکتر طب سنتی احمق به من رازیانه داد افتضاح شد وضعیت سینه هام....

برای کیست سینه فقط ویتامین ای و ب۶ مؤثره 

تورو خدا این طب سنتی و خاله زنک بازی رو بریز دور به خدا فقط بدتر میکنه همه چیزو. یه دکتر طب سنتی ا ...

نه میدونم رازیانه تحریک میکنه کیست سینه رو اصلا نباید مصرف کنی ولی نوره رو من واقعا معجزه دیدم هر چی عفونت داشتم بیرون اومد خیلی عالی بود ویتامین ای میخورم

ببین ۶ساله من دارم دیگه عادت کردم هرسری دکترمیگه استرس نداشته باش میگم باشه دوتاسینه هامم پران 

چیکار کنم آخه نمیشه نداشته باشی بخدا مجرد بودم سالم ترین بدنو داشتم بعد ۵ سال به این روز افتادم

چیکار کنم آخه نمیشه نداشته باشی بخدا مجرد بودم سالم ترین بدنو داشتم بعد ۵ سال به این روز افتادم

قرص پیشگیری نبایدبخوری چیزای کافئین دارسرخ کردنی تعطیل شکلات تعطیل ادویه جات تعطیله مرغم سعی کن کمتربخوری 

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌