2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 47 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اصلا شربت سالبوتامول جواب نداد نوسکاف هم بی اثر بود برام

من چهارتخمه،به دانه بارهنگ،زوفا،دمنوش پنیرک و عناب.از اونور هم نوسکاف،سالبوتامول،پروسپان(۷۷تومنیه,دو مدله)همه رو امتحان کردم.در کل دوره سه تا پنج روز باید طی شه،سرفه های وحشتناک،خصوصا موقع خواب.همه رو دادم بهش،سالبوتامول بهتر جواب داد.

هیچگونه دود عطر بو نباشه تو محیط،غذاها همه آب پز،تابهتر شد

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
من چهارتخمه،به دانه بارهنگ،زوفا،دمنوش پنیرک و عناب.از اونور هم نوسکاف،سالبوتامول،پروسپان(۷۷تومنیه,دو ...

همه اینا خوبه میدونی بلاخره با یکی خوب شد طفل معصوم .خدا حفظش کنه

همه اینا خوبه میدونی بلاخره با یکی خوب شد طفل معصوم .خدا حفظش کنه

اره دیگه،هرچی به عقلم رسید انجام دادم🥴دیگه واقعا دیشب از بس سرفه کرد حس کردم نیاز به ماسک اکسیژن داره.خدا بخیر کرد واسمون.

زنده باشین🎀💙

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
تنهام .با این ناامنی چه طوری برم بیرون .نمیشه.

سرفه اگه اسپره ابی داری بزن ریه ش اروم بگیره.روز دکتر ببر .راستی باید هرشب ستیریزن بخوره.یه چیز دیگه متخصص ریه رفتم بهم کورتون داد هرشب نصفش.ببین متخصص ریه بری خیلی کمکت میکنه پزشک اطفال معمولی جواب نمیده فقط ریه تا درمانت کنه .من شش جا رفتم سراخر دکتر ریه جواب داد .متخصص خوب پیدا کن شاید ریه ش درکیر باشه وبا این شربت ها جوای نده.حرفم گوش کن بخدا راست میگم .شبتون بخیر سلامت باشی

عزیزم😭پس حتما آمپول یا سرم بزن عزیزم خیلی آنفولانزای سمجیه

کروناست خانم اخه کجا انفلونزا اینجوری بود پزشکها میکن انفلونزاست حرصم درمیاد.بچه نباشید کرونای جدیده صداش درنمیارن که تعطیلی نکنن 

کروناست خانم اخه کجا انفلونزا اینجوری بود پزشکها میکن انفلونزاست حرصم درمیاد.بچه نباشید کرونای جدیده ...

دوبار گرفت قبلیه کرونا بود دومیو با تب و بدن درد گرفت بنظرم این انفولانزاست .