2777
2789
اون تاپیک کامله  هر وزن سرگروه داره و توضیحات و..

خیلی شلوغه 

نفهمیدم چی به چیه

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قدم ۱۶۸وزنم ۹۶ هدفم‌ تا عید ۷۵

منم قدم ۱۶۵ وزنم ۵۹ هدفم ۵۰

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙
اره منم متوجه نشدم 

شما ورزش هم میخوای انجام بدی ؟

من مربی هستم....قراره ازشنبه گروهی رژیم روشروع کنیم....هرکس خواست بیاد

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
خیلی شلوغه  نفهمیدم چی به چیه

ببین بهترین جا هست من همین باعث رژیمم شد الان شدم 73ونیم

رو ی هفته

کاری به کسی نداری 

صفحه اول و دوم رو کامل بخون توضیحات کامله 

بعد وزن کشی کن 

بعد وارد تاپیک های خزان نارنجی شو رنگ و عکس گذاشته 

عکس عوض کن مطابق با اضافه وزنت و سرگروه مشخص کن

کالری شمار دان کن

و هرشب به سرگروه گزارش بده تگش کن تو گزارشاتت

نمونه مدلی هم ک باید گزارش بدی تو نوشته ها میبینی 

سوالی هم داشتی من جوابت میدم ولی از سرگروهت بپرسی میگه بهت

خیلی انگیزه میذه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍