2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور چندماه استفاده کرد؟

عمم حدود یکسال میزنه هر روز نمیزنه در هفته دوبار ولی قشنگ صورتش تپل وسفید شده 

متاسفانه داعم باید بزنی تا آخر عمر 

ولی ماه اول هر روز بزن ، از ماه بعد هفته ایی دوبار بزن 

ولی معجزه اس، انگار ژل زدی زیر پوستت گونه و...

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
ببخشیدگلم سوالم زیاد شد خوردنش چاق نمیکنه بدنو؟

ن اصلااا..این پودر و ی قطره خوراکی زینک و سیلیس و ماسک گچی ب شدت چروکارو از بین میبره ..کرم زعفران هم هس ک اونم برا هرپوست و نوع پوست فرق داره ..

سلام عزیزم من مشاور پوست ومو هستم 

میتونم بهت ماسک موداخل حمام خشخاش که هم باعث آبرسانی مو میشه وهم وز موهات را کم میکنه وبعد از اینکه ازحمام اومدی بیرون که موهات رطوبت داره روغن ارگان بزن به نو ک موهات

دوستان متخصص واس چروک صورت چی خوبه

سلام عزیزم برای چروک پوستی با توجه به سنتون میتونم محصولات مناسبی راپیشنهاد بدم براتون بیایید خصوصی یه فرم براتون میفرستم رایگانه پرکنید تا مشاوره بدم بهتون

عزیزم آب برنجی که توش برنج جوشیده  ؟

اونم میشه 

ولی ما یا مشت برنج میریزیم تو آب خیس میکنیم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤