2777
2789
عنوان

شپش 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 6090 بازدید | 64 پست
منم همه راهارو امتحان کردم ولی نمیرفت تخماش تو نی نی سایت خوندم محلول ایورپیل خوبه رفتم از عطاری گر ...

ایشالله عزیزم به خوشی بری سر زندگیت منم استرس داشتم برای عروسیم بالاخره ۳ ماه پیش عروسی کردیم و اومدیم خونه خودمون 😍❤️ مرسی بابت راهنماییت قشنگم

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری باقرص؟؟؟

قرص ضد عفونت قویه برای عفونت معدخ دکتر داد بعد دیدم شپشهاش هم رفت به دکترش گفتم خیلی خوشحال شد گفت یک هفته دیگه هم ادامه بده که شپشها کامل بره برای در اوردن تخمها هم گفت دایلیس بزن البته تخمخا غیر فعال بودن از نظر من

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.

یسوال امروز بچه فامیلمون اومد خونمون باهاش درس کار کنم دولا شد دیدم یه چیز قهوه ی ب موهاش چسبیده دوتا دیدم یا یه خط سفید مم باهاش فاثله کمی داشتم امکان داره منم بگیرم ازش؟ ینی تو مدرسه معلم بهداشت چک نمیکنه اون مادری که بچش میاد مدرسه لا موهای بچشو نمیبینه چقدر بعضیا بی ملاحظه هستن دارم دق میکنم من موهام خیلی کمه اگه بگیرم نه میتونم رنگ کنم ن شامپوش رو بزنم همه کلم کچل میشه😓

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله عزیزم به خوشی بری سر زندگیت منم استرس داشتم برای عروسیم بالاخره ۳ ماه پیش عروسی کردیم و اومد ...

خواهش میکنم🥰

خوشبخت بمونید انشالله😍

سس مایونزم خوبه شپشارو میکشه تا یه مدت خارش کم میشه شب بزن تا صبح باشه پلاستیک بکش بعدش موهاتو با شامپو نشور که بوش بمونه ولی خوب تخمارو نمیکشه و دوباره تخما تبدیل به شپش میشن و خارش شروع میشه

حتما اول این محلول رو امتحان کن اگههه جواب نداد کراتینه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

نه خب شونش میکردم دارو میزدم اما نمیرفتن

من یبار یک سالو نیم پیش تو سر دخترم تخم شپش دیدم همه رو تا اونجا ک دیدم دراوردم شامپو هم زدم خلاصه بعدا هم میدیدم چیزی نبود ممکنه هنوزم باشه ولی من متوجه نشم؟؟

قرص ضد عفونت قویه برای عفونت معدخ دکتر داد بعد دیدم شپشهاش هم رفت به دکترش گفتم خیلی خوشحال شد گفت ی ...

چیکار کردید بالا نوشتم میشه جواب بدی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر 12 ساعت باید میخورد بعد غذا کوترموکسازول کودکان بزرگسالان برای بیماران ایدزیه باید کودکان بخوری هر 12 ساعت 2 عدد روزی 4 عدد میشه تو نت هم سرچ کن کوتریموکسازول کودکان در درمان شپش

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.