2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ببخشید گوشیم خاموش شد به به عالیه کدبانو.... منم ارد نمیزنم عزیزم ولی همین داخل نی نی سایت ...

خواهش میکنم عزیزم

لطف داری❤️

وای چقد عجیب مگه کباب تخم‌مرغ داره 🤕😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

خواهشا طرزتهیش را میگی

برنجو از قبل بخیسون بعد از چندساعت بریز تو اب جوش یه چندتا غل بزنم همونطوری ک همیشو برای پلو ابکش میکنی 

از اون طرف تن ماهیو با پیاز فراوون سرخ کن و ادویه بزن رب نمیخاد بزنی و نمیخاد روغنشم بریزی اگه روغن میخورین بعد ی لایه برنج بریز ی لایه تن ماهی و همینطور بریز تا تموم شن  این لایه تن ماهیم نمیخاد زیاد کلفت باشه همون با یدونه همم طعمشو میگیره میتونی دوتاهم بریزی ...من خودم وقتی تن ماهی سرخ میکنم ناردونه یا یکم زرشکم میریزم ک زیاد با اون طمع پیاز شیرین نشه ..خیلی اسون 

ادمها مجبورت میکنند عوض شی بعد مینالند از بداخلاقییت از اخم هایت وبخاطراینکه احساساتی نیستی بر تن زخمی ات طعنه میزنند؛کس چه داند که چه اشک ها در خلوت ریخته میشود و چه داند که چند بار تکه های شکسته ام را جمع کرده ام،بهم چسپانده ام و خودم،خودم را سخت در اغوش کشیده ام تا دوری کنم از ادمهای اطرافم ک هربار چینی ظریف مرا به بهانه خانواده و محبت و عشق  شکسته اند.کاش دور میشدم از تمام ادمهایی که قاتل روح و جانمند❣
برنجو از قبل بخیسون بعد از چندساعت بریز تو اب جوش یه چندتا غل بزنم همونطوری ک همیشو برای پلو ابکش می ...

ی دنیا تشکر عزیزم که توضیح دادین😍😍😍😘😘😘❤️❤️

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

خواهش میکنم عزیزم لطف داری❤️ وای چقد عجیب مگه کباب تخم‌مرغ داره 🤕😂

والا منم تعجب کردم

اینجا کلا عجایب زیاده

با هم مهربان باشیم 💓زری هستم...یک خواننده ی خاموش که ۱۳ ساله اینجا میخونمتون ✨️