2777
2789
عنوان

فی لتر شکن 🚀

| مشاهده متن کامل بحث + 26 بازدید | 19 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم همچنان عالی به کسی نمیگم چون اگه متقاضی زیاد بشه از کار می افته    

💔تو خصوصی بعم بوگو قول میدم به کسی نگم

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

من دارم همچنان عالی به کسی نمیگم چون اگه متقاضی زیاد بشه از کار می افته    

نه ربطی به متقاضی نداره من اینو فیل رو چند ساله داشتم و از خیلی وقت بود نصب بود  و گوشیم . به محض اینکه شریت میکنی انگار معلوم میشه که از ایرانی قطع میشه برات 

حالا اون کسی هم که براش ریختم انقققدر ازش بدم میاد گفت داری گفتم اره گف برام بریز منم ریختم دیگه وصل نشدم که نشدم .

تا قبل اون اصلا براحتی و خیلی سریع وصل میشدم

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
از فروشنده هاش

🤦🏻‍♀️💔 فروشنده هاشو از کجا پیدا کنم ☹شما لینک ندارین بهم بدین 

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.