تولد پسرم با دوستامهدش گرفتم وچندتا از بچه های اقوام بزرگترا کسی نبودمنم واس بچه ها غذاها و خوردنی ها بسته بندی کردم ببرن خونه بخورن فقط اینجا کیک خوردن و تنقلات تو بسته ها یه نون ساندویچی کوچیکا سالاد الویه بود یه قاش مثلتی پیتزا که خودم درست کردم با دوتا دونه اسنک گوشت و قارچ با حدود ۴یا ۵قاشق سالاد ماکارونی تو یه ظرف بسته بندی کردم به همه بچه ها هم از طرف بچم دوتا کتاب قصه دادم حالا خواهر شوهرم که دوتا بچه هاش اومده بودن پشتم گفته وای چه گدا بازی درآورده بود باید غذا بیشتر میذاشت واس مادرو پدر بچه ها نظر شما باید این کار میکردم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه عزيزم ،مقصد از تولد خوش گذروندن بچه ها بوده كه شما تازه بسته خوراكي هم دادي،دستت درد نكنه
اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
واى تازه كتاب هم دادي،گلم هر كارى كني ،يه عده باز حرفي دارن براي گفتن
اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ