2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه علامتی داشتید که متوجه شدید شپشه؟؟ 

منم گرفتم متاسفانه

یه شب تو اینه داشتم به خودم نگاه میکردم یهو حس کردم یچی تو موهامه درش اوردم زدم اینترنت دیدم بلهههه 

بعدم رفتم کامل چک کردم دیدم روی موهام دونه های سفید سفیه که عین چی میچسبه به مو و با ناخن جدا میشه 

خیلی مواظب باشین در کل 

لیندا بهنره یا دای لیس؟

لیندا خیلی خوب بود ولی بعد استفاده برا جدا کردن تخم ها تو حموم نرم کننده زیاد بزن به موهات وبدون ابکشی با شونه دندونه ریز شونه کن چند دفعه خیلی زود راحت میشی

داروخونه ها هست

اره عزیزم هست قیمتش فک کنم ۱۷۰ باشه 

یکم گرونه ولی ارزش داره 

چون تخم حشره رو هم ازبین میبره کاری که خیلی داروها نمیکنن 

واینکه اصلااا هم مواد سمی نداره و خطرناک نیست

ینی اثری نداره

ببین عامل اصلی از بین برنده ی شپش، نرسیدن اکسیژن بهش و خفه شدنش هست. 

علت این که دوستمون میگه با روغن زیتون یا مایونز موها را آغشته کن و با مشما ببند و چند ساعت صبر کن، اینه که با این کار شپش ها خفه میشن. و بعد با کشیدن شونه دندونه ریز، تخمها از مو جدا میشن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اسمش چیه؟

محلول دستساز بود اسم خاصی نداشت روش زده بود محلول ضدشپش با شامپو اسپند

از یه پیج محصولات ارگانیک خریدم سه روزه کلشونو نابود کرد

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
منم گرفتم متاسفانه یه شب تو اینه داشتم به خودم نگاه میکردم یهو حس کردم یچی تو موهامه درش اوردم زدم ...

ممنون عزیزم از پاسخت

که اینطور

از کجاها سرایت میکنه؟ شما با چه روش درمان کردید؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ممنون عزیزم از پاسخت که اینطور از کجاها سرایت میکنه؟ شما با چه روش درمان کردید؟؟ 

واقعا منشا اصلیشو نمیدونم کجاست 

ولی شما از وسایل فرد مبتلا استفاده کنید یا اینکه مثلا با موهای فرد تماس داشته باشین و ... مبتلا میشید 

من آرایشگاه رفتم که مدل ناخن دوستم بشم روسریمو گذاشته بودم رو ی صندلی و از همونجا هم مبتلا شدم 

من سرم ضد حشره پریم خریدم و نجاتم داد