سلام دوستان
لطفا رعایت کنید لطفا لطفا هر کس سایت رو دوست داره با ما همکاری کنه لطفا بگین قفل کن بگین ممنوعه نت قطع؟ نت وصل؟ اینستا روبیکا این مسائل فعلا ممنوعه چون سیاسی میشه
هر سوال، هر تاپیک، هر پست،هر متن،شعر،ترانه، امضا عکس در مورد حوادث روز ممنوع
بحث در مورد طلا سکه دلار گرونی قیمت ها همیشه سیاسی میشه پس لطفا نزنین
بحث حجاب و پوشش همیشه توهین و دعوا میشه پس ممنوعه
بحث دینی مذهبی عقیدتی ممنوعه
در مورد پیامک کشف حجاب پست و تاپیک ممنوعه
در ادامه تاپیک حذف شده تاپیک زدن ممنوعه
وقتی تاپیکی دعوا میشه بحث میشه قفل میکنیم در ادامه تاپیک نزنین چون بحث میاد تو تاپیک شما
تاپیک در مورد جنگ ممنوع هست اینجا سایت بارداری هست و خیلی خانمهای حساس و باردار هستن که درست نیست در این مورد تاپیک بزنین هر چند سیاسی هم و کلا جزء ممنوعه ها هست ولی بیشترین دلیلش همین خانمهای باردار هستن
شاعرهای سیاسی ترانه سرا های سیاسی خواننده های سیاسی خواننده هایی که به دین و ائمه توهین کردن خواننده هایی که به خانمها توهین کردن نویسنده های سیاسی نویسنده ها و شاعرانی که کتابهای ضد دین و ائمه دارن یا سیاسی دارن هر سوالی ازشون بپرسین هر سوالی در موردشون بپرسین و هر کس که پرسیده جواب بدین تعلیق میشین
هر سوال در مورد رابطه و مسائل جنسی خودارضایی و سوالات از مسائل خصوصی اتاق خواب ممنوع میباشید
در مورد سپاه، ارتش، نیروی دریای، نیروی مسلح، نیروی انتظامی، پلیس، ناجا، نظامی ها، حوزه ،طلبه ها و روحانیون رییس جمهور رهبر دولت و مسئولین حجاب و پوشش، گشت ارشاد، بسیح، سهمیه هر سهمیه ای جانبازان و شهدا ، خودکشی هر سوالی بپرسین هر تاپیکی بزنین هر پستی بذارین تعلیق میشین هر تاپیکی بزنین تعلیق میشین حتی بگین من سپاه و ارتش دوست دارم برم خدمت کنم یا اسم بنویسم هرررررر سوالی و هر تاپیکی ممنوع
تاپیک دوست پسر و دوست دختر ممنوع
خواهش میکنم با من همکاری کنین خواهش میکنم قانون سایت رو رعایت کنین بذارین اینجا ارامش و امنیت داشته باشه
اینجا 4 تا خانم هستین که امدین ارامش داشته باشین خصوصا کسانی که باردار هستین و سوالات زیادی هم دارین پس نذارین یک عده ارامش و امنیت سایت رو بهم بریزن
ممنونم و دوستتون دارم نگین این همه تهدید کردی حالا این حرف رو میزنی قانون سایته مسائلی که گفتم و بیشتر به خاطر اطلاع رسانی تاپیک میزنم بدونین واسه چه چیزهایی تعلیق میشین تمام کسانی که تعلیق میشن میگن نمیدونستیم من دارم تاپیک میزنم که بدونین چیا ممنوع هست وگرنه خودتون میدونین چقدر دوستتون دارم هر وقت دلم میگیره یا مسئله ای اذیتم میکنه میام تو تاپیکها باهاتون حرف میزنم دلم باز میشه و کیف میکنم