2777
2789
عنوان

نامزدم گل زده

| مشاهده متن کامل بحث + 4313 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گل فرمایش کردن ولی یه تجدید نظر کن در موردش ، گل وحشتناکترین نوع مخدره و بشدت مخربه  

اون وقت من تاپیک زدم خیلی اومدن گفتن خوب مگه ۲ ماه یبار چیزی نیس و گل اصلا مخدر نیستو تو خارج آزاد شده و اعتیاد نداره خماری نداره مخدر نیس فقط محرکه و  نخوای راحت میتونی نکشی .......

ماشاالله دوستان با تجربه😐🤌

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
متوجه نشدم چجوری یعنی به منم بگید

من دوران مجردی همه دوستام از دم چت باز بودن 

تا چشاشونو نگاه میکردم میفهمیدم عادی نیست 

چشم شهلایی میشه😝

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
بهش گفتم دیگه ن من ن تو همه چ تموم شد چندروزه التماس میکنه میگه اشتباه کردم غلط کردم تموم شد رف اینم ...

بهت قول میدم این ماه نکشه

دو ماه نکشه 

نهایتاً پنج ماه نکشه

شک نکن تو زندگی و زمانی که خیالش راحت شه زنش شدی علاوه بر گل چیزای دیگه هم میکشه.

شک نکن 

ترک کردن گل از دیگه مواد مخدرها سخت تره..به مرور زمان سلول خاکستری مغز رو نابود و فرد به سمت جنون میره..مثه کشیدن شیشه..خودتو گول نزن اگه فقط در حد دوستی ازش دوری کن

خطاب به فرزندم..سالها بعد زمانی که پیر شدم و موهایم سپید...اولین تصویری که با بستن چشمهایم به یاد خواهم آورد این خواهد بود...زمانی که در آغوشم جا میشدی و من تمام دنیایت بوده ام🤍