2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم چی شد با دکتر تماس گرفتی ؟ دردش آروم شد؟

سلام گلم والا گفت ۱۰ تا۱۴ روز طبیعیه مخصوصا اگه فک بالا باشه کپسول منفنامیک اسید۲۵۰ گفت بخوری کفایت میکنه لازم نیست نوافن بخورم

سلام گلم والا گفت ۱۰ تا۱۴ روز طبیعیه مخصوصا اگه فک بالا باشه کپسول منفنامیک اسید۲۵۰ گفت بخوری کفایت ...

الان حالت خوبه ؟

منم میخوام ایمپلنت کنم خیلی می ترسم 

هزینش چقدر شد برای شما 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
الان حالت خوبه ؟ منم میخوام ایمپلنت کنم خیلی می ترسم  هزینش چقدر شد برای شما

سلام گلم آره شنبه پایه گذاشت تاجمعه درد داشتم هر ۶ یا ۸ ساعت مسکن خوردم..واقعیتش رفتم گفت ایمپلنت کره ای ۸ تومن میشه بعد از جراحی ۱ تومن بخاطر پودراستخوان دوباره اضافه شد تازه گفت اگر دندونم از جنس سرامیکی بخوای ۱ تومن دیگم بیشتر میشه،فعلا ۵دادم تا ۳ ماه دیگه برم بقیه کاراشو بکنه و بقیه پولشم باید تسویه کنم

سلام گلم آره شنبه پایه گذاشت تاجمعه درد داشتم هر ۶ یا ۸ ساعت مسکن خوردم..واقعیتش رفتم گفت ایمپلنت کر ...

انشاالله دیگه خوب بشه با این همه زحمت و هزینه ای که کردی

تو هم برا من دعا کن مرسی

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .

گلم اگه باز به ایمپلنت یا کار دندانپزشکی نیاز داشتی برو مطب دکتر بهمن پوراقدم، دوتا مطب داره یکیش فرشته یکی دیگه سعادت آباد هستش، دکتر خانوادگی ماست از کشیدن دندون گرفته تا جراحی ایمپلنت همه رو بدون درد انجام میده

گلم اگه باز به ایمپلنت یا کار دندانپزشکی نیاز داشتی برو مطب دکتر بهمن پوراقدم، دوتا مطب داره یکیش فر ...

سلام گلم من شهرستان سیرجانم..اتفاقا فردا مرحله دوم ایمپلنتم هستش برم ببینم چه میکنه