2777
2789
عنوان

کمک ، به هرچی فکرمیکنم اتفاق میافته

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 34 پست

من خودم مراقبه رو از کتاب دستان شفابخش یاد گرفتم درمورد بیماری بود بعد دآشتم درموردش مطالعه میکردم تو اینترنت ک یه روش حدید یادگرفتم تو تلگرام همونو پیش رفتم همین

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدامن نمیدونم ولی فکرمیکنم اتفاقی ک برامن افتاده بخاطر مراقبه است تونت یا تلگرام زیادکانال هست

مرسی حتما تحقیق میکنم دربارش

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
چشم. 😂😂😂😂 ببین بستگی ب مودم داره  من هم منفی جذب میکنم هم مثبت  و جفتش برام اتفاق م ...

من فقط منفی😃

یه وقت هایی باید تیپا بخوری تا توپت پر بشه، خداجونم بابت داده و نداده ات شکر که هرچی شد صلاحم توش بود
مرسی حتما تحقیق میکنم دربارش

توتلگرام بنویس رویال مایند

2790
2778
2791
2779
2792