2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 44 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بعد دو سال خوبه دیگه. چون هرچی هم سن بالا بره حوصله کمتر میشه. اما بازم نظر خودت خیلی مهمه. ۲سال اول بچه داری فوق العاده سخته ولی از اون به بعد یکم بهتر میشه. 

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ااا شما هم دقیقا تو این وضعیت قرار گرفتید؟

دقیقا.بعلاوه ک من شاغل هم هستم و مجبور میشم کارمو تا دوسالگیش رها کنم آخه شهر غریبیم.همه همکاراش بچه دارن شوهرم دیونه بچست.حس میکنم همین روزا عقلشو از دست میده 

میریم خرید بچه میبینه هاج و واج وایمیسه با لبخند عمیقی اون بچه رو تماشا می‌کنه.او ۳۰سال شد شهریور و من۲۵

مشکل اینجاس حوصله ی رسیدگی به این اموراتو ندارم اخه حس میکنم سخته

سخت که هس کلی از وقتت ازادیت وخیلی از چیزا راحت نسستن و پاشدن و شام ناهار خوردنت وبچه تنظیم میکنه تا یه مدت وبعداهم هرجا بری نگران یه نفر دیگه هستی که کجا بزاریش باخودت ببریش ولی درکل هم سخته هم شیرینه دلبریای بچه هم خوشت میاد ویکم اینکارا رو برات قابل تحمل میکنه 

شما برو ازمایش قبل بارداری و یع چندوقتم اقدام کن نمیدونی که چندماه بعداقدام باردارمیشی واسه همین زیادم ب تعویق ننداز این مسئله رو دیر یا زود انجام میشه 

عزیزم حتما به آمادگی نیاز داری ولی این آمادگی داشتن با عقب انداختن بارداری به وجود نمیاد ، تو در حین که برای آمادکی جسمانی استارت می زنی میتونی با مطالعه کتاب و گوش دادن سخنرانی اساتید تربیت فرزند آمادگی روحیت رو هم بالا ببری