2777
2789
سلام
من آخر ماه 6 هست،هفته 26.از اول هفته 25 تنگی نفس گرفتم.شبا از خواب با تنگی نفس بیدار میشم.
تا غذا یا میوه میخورم این حالت تشدید میشه.
اکو قلب هم انجام دادم مشکلی نبود.
چیکار کنم؟خیلی عذاب آوره.
واسه جنین مشکلی نداره؟
نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...
منم همینطور بودم . خیلی اذیت می شدم بعدش اسپری اکسیژن گرفتم می گرفتم دستم هی می زدم خیلی خوب بود خیلی تاثیر داشتالبته قبلش با دکترت مشورت کن
آبتین همه امید من به زندگی ، قوی باش پسرم مثل کوه
اسپری اکسیژن یعنی توی دهنت میزدی نسیم جان؟
چقد این حالتت ادامه داشت؟
دکتر نگفت واسه نی نی ضرر داره یا نه؟
ببخش خیلی شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اسپری اکسیژن اسپری هست دیگه فیس می زدم تو دهنم خییلی خوب بود . ببین کلا بیخطره . اکسیژن خالی هم هست. اما قبلش به دکترت هم بگو .کارهای سنگین و با شتاب نکن . هر چی آرومتر باشی زودتر خوب می شی من کارم به استراحت کشید اصلا تکون نمی خوردم یه مدتی اما درست میشه
آبتین همه امید من به زندگی ، قوی باش پسرم مثل کوه
پرانول میخوری بهتر میشی دخملی؟
آخه دکتر خودم رفته سفر.هفته پیش رفتم یه دکتر دیگه،واسم نوار و اکو قلب گرفت.گفت از قلبت نیست،تحمل کن.
آخه خیلی خیلی سخته.
مرسی از راهنماییت نسیم جون.من سرکلاژم و استراحت.
فقط واسه حموم ودستشویی از جام بلند میشم فک کنم این استراحت بودن بیشتر تشدید
اگر عکس های وبلاگ برای شما باز نمی شه به دلیل سرعت پایین اینترنته ، لطفا فایل زیر را دانلود کنید (فایل PDF )، تا همه نمونه ها تقویم 93 را باتوضیحات کامل در قالب سه فایل دریافت کنید .

نمونه تقویم های حجمی سال 1393

بر روی فایل زیر کلیک کنید تا مجموعه کامل نمونه تقویم های حجمی را به صورت یکجا و درقالب یک فایل PDF دریافت کنید .

heramy.pdf

نمونه تقویم های سالیانه سال 1393

بر روی فایل زیر کلیک کنید تا مجموعه کامل نمونه تقویم های سالیانه را به صورت یکجا و درقالب یک فایل PDF دریافت کنید .

salyaneh.pdf

نمونه تقویم های ماهیانه (13 برگ ،7برگ، 5 برگ ) سال 1393

بر روی فایل زیر کلیک کنید تا مجموعه کامل نمونه تقویم های ماهیانه را به صورت یکجا و درقالب یک فایل PDF دریافت کنید .

davazdeh_mah.pdf

با تشکر

آره عزیزم بهتر میشم. البته من الان 14 ساله که پرانول میخورم دکترم دوزش رو بالا برد. خیلی بهتر شدم با این حال وقتی دراز میکشم تا چند دقیقه نفس تنگی شدید دارم. اگه می تونی تعداد بالشهای زیر سر و پشتت رو بیشتر کن و به حالت نیمه نشسته بخواب ببین بهتر نمیشی.

اون دکتری هم که برات اکو تجویز کرده احتمالا ناشی بوده. دکترت کی بر میگرده؟