2777
2789
عنوان

من باردارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 43 پست
قریونت بشم انشالله که نی نی صحیح و سالم بدنیا بیاد  طبیعیه باور نمیکنی اولش  بعد ک‌تکونا ...

مطمنم اینهمه دلت نی نی میخاد خدا حتما جواب دلتو میده ،من این ماه فقط از خدا خاستم اگ ب صلاحمه بهم بده ک خداروشکر زود جواب داد ،سرنماز برات دعا میکنم بزودی نی نی بیاری💕

میدانم که دیگر آن آدم سابق نیستم ....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطمنم اینهمه دلت نی نی میخاد خدا حتما جواب دلتو میده ،من این ماه فقط از خدا خاستم اگ ب صلاحمه بهم بد ...

اره عزیزم حتما واسم دعا کن 

دعای خودم ک برای خودم گیرا نیست  مگر دعای اطرافیان باعث بشه باردار بشم 

حالا از کجا میدونی دختره😄😄😄دوست داری دخترباشه؟؟

امضامو قبل از بارداری تو همین ماه نوشتم ،نمیدونستم بزودی اجابت میشه...دیگ هرچی صلاحه😄

من اصلا اقدام نبودم عزیزم ،همین ماه از دست آقا در رفت 😄

عزیزم مبارکه 

اما داخل تاپیک قبلیت نوشتی یکساله اقدام هستم ومیخواستم بعد از همین ماه میخواستم برم دکتر پیگیری کنم و........الان اینو گفتی 

چرا حرفتاتون فرق داره ؟چه دلیلی داره دروغ بگید حرف های قبلتون را بررسی کنید بعد 

من اصلا اقدام نبودم عزیزم ،همین ماه از دست آقا در رفت 😄

ممنون گلم ،من کلا یکساله ک ازدواج کردم ،تو همین یکسالم جلوگیری نداشتم چون احساس میکردم برای بارداری باید برم دنبال قرص و دارو،من تازه از ماه بعد میخاستم برم دکتر یه چکاب بدم که این ماه پریودم عقب افتاد و امروز بی بی چک زدم و مثبت شد

بیشتر منفی بودن ها بخاطر تنبلی تخمدانه ،من ۵ ماه دارم ورزش میکنم شاید ورزش و تحرک باعث شد ک باردار بشم

چون اصلاح سبک زندگی خیلی تاثیر داره

این حرف خودته داخل تاپیک قبلیت دلیلی داری برای دروغ؟

چند وقت اقدام بودی؟

ممنون گلم ،من کلا یکساله ک ازدواج کردم ،تو همین یکسالم جلوگیری نداشتم چون احساس میکردم برای بارداری باید برم دنبال قرص و دارو،من تازه از ماه بعد میخاستم برم دکتر یه چکاب بدم که این ماه پریودم عقب افتاد و امروز بی بی چک زدم و مثبت شد

بیشتر منفی بودن ها بخاطر تنبلی تخمدانه ،من ۵ ماه دارم ورزش میکنم شاید ورزش و تحرک باعث شد ک باردار بشم

چون اصلاح سبک زندگی خیلی تاثیر داره

این را خودشون گفتن داخل تاپیک قبل تو این تاپیک نوشتن دست اقا در رفته 😑🤣😂

ممنون گلم ،من کلا یکساله ک ازدواج کردم ،تو همین یکسالم جلوگیری نداشتم چون احساس میکردم برای بارداری ...

متوجه نمیشم چه دروغی ؟؟ من دروغ گفتم الان ک باردارم؟

عزیزم مبارکه  اما داخل تاپیک قبلیت نوشتی یکساله اقدام هستم ومیخواستم بعد از همین ماه میخواستم& ...

من نوشتم یکساله ازدواج کردم و یکسال اصلا جلوگیری نداشتم چون ماه اول ازدواجم باردار نشدم دیگ فکر کردم با دارو باردار میشم ،من کجا نوشتم یکساله اقدامم😕😕

هورمون  های استارتر  واقعا منفجر شده 🤣

شما هورمون هات ترکیده ک حرف های منو متوجه نشدی ،نمیدونم والا دیگ بارداری چیزی نیس ادم بخاد سر هم ببافه بگه ،من دیروز واقعا حالم بد بود تاپیک زدم ،دیگ همدردی بلد نیستی دنبال سوژه نباش عزیز من

😯😯منم دیدم😐اسکول گیرمون آورده؟؟؟🤷🏻‍♀️🚶🚶🚶

من منظورم این بود اقدام اصولی و هدفمند نداشتم ،وگرنه هر رابطه بدون جلوگیری ک اقدام محسوب نمیشه