روز دوم هم از نبودنت داره میگذره بابای خوبم، اما این لحظات برای من بدترین لحظاته روحت شاد تمام وجودم 🖤
الفاتحه...
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
خدا پدرتو بیامرزه این متن هم رو سنگ قبر پدر منم نوشتیم گریم میگیره میخونمش همیشه ...
روحشون شاد عزیزم 🖤
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
🥺🥺😭😭😭خدا رحمتش کنه پدر نازنینتونو ، پدر منم فوت شده خیلی دلتنگشم
ممنونم عزیزم
خدا پدر شمارو هم رحمت کنه
و بهت صبر بده خیلیییی سخته 🖤
20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمیخورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که میترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
عزیزم خدا بهت صبر بده روحشون شاد حتما پدرت خیلی خوب بوده که انقدر واسه ی رفتنش ناراحتی نه مثل پدر من ...
پدر من بهترین پدر بودم برام با تمام وجودم عاشقش بودم بچه ای نبودم که سال تا سال بهش سر نزنم وقتی فوت کرد بیام براش گریه کنم بابام تمام وجودم بود الان که رفته بدترین عذاب دنیارو میکشم خدا نصیب هیچکس نکنه
ولی اگه پدرت بدترین انسان روی کره خاکیم باشه باز قدرش رو بدون پدر تکیه گاه یه دختره فقط کاش یه لحظه قبل از فوتش دیده بودمش😓🖤🖤🖤
عزیزم شما فردای فوت پدرتون تاپیک زدی و اشاره ای به فوتش نکردی ولی یک ساعت بعد تاپیک زدی که پد ...
عزیزم من باید برای فوت شدن پدرم هم مدرک داشته باشم؟ من توی تاپیک های قبلم گفتم که نمیخوام لحظات بد رو ثبت کنم اما نتونستم خودمو کنترل کنم🖤
ممنونم عزیزم خدا رحمت کنه اموات شمارو