2777
2789
نه هیچی.ولی سری اول آبکش شدم اینقد زدم

کدوم دکتر رفتی ک نداد؟ نمیشه خودمون بجا امپول شیاف بزاریم   

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کدوم دکتر رفتی ک نداد؟ نمیشه خودمون بجا امپول شیاف بزاریم    

من بیمارستان ارش تهرانپارس.رفتم.خب به همه میدن‌منم تعجب گردم چرا نداد.شایدم اشتباهی شده.والا من سردرنیاورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه تو امپولتو حتما بزن

من ک منفی شدم..گفتم اگ دوباره رفتم.....از ترس امپولا جرعت رفتن ندارم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من ک منفی شدم..گفتم اگ دوباره رفتم.....از ترس امپولا جرعت رفتن ندارم

علایمی چیزی نداشتی.من هردم شکم درد دارم ولی بی بی زدم منفی بود.اینقد ناراحت شدم از خدا میگم خدا یه بچه رو برام زیادی دونستی.مگه چه گناهی کردم

علایمی چیزی نداشتی.من هردم شکم درد دارم ولی بی بی زدم منفی بود.اینقد ناراحت شدم از خدا میگم خدا یه ب ...

علاعم ک‌ ب نظرم همش عوارض داروهاس ..من خودم ۸ساله منتظرم..دیگ هم بریدم کلا...خدام انگار نشسته ببینه کی بچه نمیخاد جلو چشم من دقیقا بهش بده  

من دیک نمیرم دوبار رفتم .والا از لحاظ روحی داغون میشم

روحی جسمی روانی واقعا ادم بهم میریزه هزینش ک دیگ جهنممم...واقعا چرا خدا ی بچه رو ب بنده اش نمیبینه بعد کسی ک نمیخاد بزوررررر میده بهش

علاعم ک‌ ب نظرم همش عوارض داروهاس ..من خودم ۸ساله منتظرم..دیگ هم بریدم کلا...خدام انگار نشسته ببینه ...

دلخوشی ندارم.میگم خدا یبار دل مارو شاد کن یه بچه سالم بده.بسه چیه به همه دادی به ماهم بده.

روحی جسمی روانی واقعا ادم بهم میریزه هزینش ک دیگ جهنممم...واقعا چرا خدا ی بچه رو ب بنده اش نمیبینه ب ...

اره ما که توان مالی داریم.نمیده.ولی اونیکه کارتون خوابه بهش میده

منم ۸ساله.والا من همش میخام بمیرم.

چنساله از مهمونی عروسی عزا فراریم ک مبادا باز تا منو ببینن دهن واکنن ک بچه نداری  طفلی شوهرم ک با حسرت ب بچه های مردم باید نگاه کنه...

چنساله از مهمونی عروسی عزا فراریم ک مبادا باز تا منو ببینن دهن واکنن ک بچه نداری    طفلی ش ...

دقیقا.من خجالت میکشم از خودم که تو جمع برم.هی میگم خدا منو شرمنده نکن.

اره ما که توان مالی داریم.نمیده.ولی اونیکه کارتون خوابه بهش میده

جاری من تو دوسال دوتا سقط کرد چون بچه نمیخاس باز دوباره بهش داد والان بارداره و ده سال کوچکتر از منه و کلا ۲ساله ازدواج کرده...حالمو فقط خدا میدونه و بس

دقیقا.من خجالت میکشم از خودم که تو جمع برم.هی میگم خدا منو شرمنده نکن.

کاش برات معجزه بشه و مثبت بشی همیسه از ته دل میخام خانمای منتظر مثبت بشن چون خودم میدونم چ دردیه