2777
2789

من ی قاشق شیره انگور با یه قاشق کره بادوم زمینی یدونه گردو خرد کردم توش قاطی کردم با یکم نون سنگک و چایی خرما.دخترم نون پنیر گردو 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
مخلوط عسل و دارچین؟؟؟ چ خاصیتی داره؟خوشمزه میشه؟

عسل و داچین باهم خاصیت لاغرکنندگی داره.

بعد جز گرمی هاست خیلی خاصیت داره.برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه. سردی رو از بین میبره.

حتما امتحان کن طعمش عالیه

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نتونستم بخورم 

از دست خودم ناراحتم . معده ام کوچولوئه هر چقدر میخوام اراده کنم یک چیزی بخورم که انرژی بگیرم حالم بهم میخوره 

حسرت عادت به صبحانه رو دلم مونده

عسل و داچین باهم خاصیت لاغرکنندگی داره. بعد جز گرمی هاست خیلی خاصیت داره.برای تنبلی تخمدان خیلی خوب ...

اتفاقا بدنمم سرده امتحان میکنم 

مرسی

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️
هیچی نتونستم بخورم  از دست خودم ناراحتم . معده ام کوچولوئه هر چقدر میخوام اراده کنم یک چیزی بخ ...

منم همینم با اشک و گریه میخورم 

مامانم مجبورم میکنه الانم حالت تهوع گرفتم 

خدایا باور ڪن ما اونقدرے ڪه آرزو داریم وقت نداریما..بجنب قربونت برم :)
نمیصرفه اون همه دنگ فنگ برا یه نفر اکیپی میچسبه 

اره درسته👌😁

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

منم همینم با اشک و گریه میخورم  مامانم مجبورم میکنه الانم حالت تهوع گرفتم

من حالا تو خونه کاری بهم ندارن 

یکبار سر کار ضعف کردم و بیهوش شدم بعد اون همه دنبالم میدون که یک لقمه بخور از دست همه فرار میکنم