2777
2789
عنوان

نیم کیلو گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 62 پست
چطور دلت میاد ۲نفری نیم کیلو گوشت بخوری آخه😂

عزیزم حساب کنی گوشت از خیلی چیزا ارزونتره الان دو تا ساندویچ ۱۲۰ میشه نیم کیلو گوشتو سه چهار نفر میخورن سیر میشن گوشت زود سیر میکنه 

اشتباه ما اینجاست که تو سبد غذائیمون گوشت کم استفاده می کنیم به جای پیتزا و ساندویچ و کباب و جوجه بیرون خودمون گوشت بگیریم تو خونه چرخ کنیم کباب درست کنیم یا یه کم بکوبیم بزنیم سیخ چنچه و شیشلیک و ...

دردسرشم از خورشت کمتره زود آماده میشه مخصوصاً طاس کباب و کباب تابه ای و همبرگر و چنجه

ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله جوان یا راسته گوسفندی

جدیدی  چجوریه دستورش؟

پیاز فراوان سرخ میکنی گوشت وبا پیاز داغ تفت میدی  اب می ریزی سرش با چند تا سیر که داخلش ریختی میزاری تا بپزه وقتی پخت باید به روغن بیاد  اب نداشته باشه از زعفران غافل نشو

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشت رو تمیز بشور بعد تو یه ظرف بزرگ بریز یه دونه پیاز تیکه تیکه کن سه تا حبه سیر چند شاخه جعفری و هر سبزی معطری یه یه تیکه فلفل دلمه کوچیک و بعد ادویه های دلخواه بزن بعد یه کم ورز بده در آخرم یا چرخ کن یا بریز غذا ساز در آخرم نمک و زعفران بزن با یه تیکه کره قشنگ چنگ بزن همه مواد حالت چسبناکی به خودش بگیره اگه سیخ کبابی کوچیک تابه ای داری سیخ کن اگه نداری بزار لای کیسه فریزر نازک کن و حالت کباب کوبیده بده یه بیست دیقه بزار فریزر اگه هم نزاشتی اشکال نداره ولی بهتر سرخ میشه بعدشم سرخ کن حین سرخ کردن هم کره و زعفران خیلی کم بزن تا سفت نشه سماق هم اگه دوست داشتی برای سرو بزن با کته و گوجه نوش جان

ممنون خوبم میدونم اشکالی نداره اون گروه ترکیداماباشهرزاددرارتباطم الان دیدمت خوشحال شدم 

چرا حالا ترکید .منم اینستا شهرزاد را دارم ولی لامصب مشغله نمیذاره خیلی بحرفم باهاش 

من که خیلی خیلی خیلی چاق شدم 

کلا اوضاع هیکلم بهم ریخته

چرا حالا ترکید .منم اینستا شهرزاد را دارم ولی لامصب مشغله نمیذاره خیلی بحرفم باهاش  من که خیلی ...

الهی هیشکی دیگه نیومدتنبلی کردن من دیگه رعایت کردم شدم ۶۰کیلویادته ۷۱بودم 

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌
گوشت لا پلو بپز 

این چند تا که نوشتم بلد نیستین ؟

بعدم یه مدل گوشت لای پلو بود بچگی خوردم ولی نمیدونم اسمشچی بود اونا خیییلی دوست داشتم 

راسته گوشتا با بیفتک میزدیم و بعد سیب زمینی کف دیگ بعدم گوشت و برنج 

ولی نمیدونم بقیه ترکیبات و توضیحات خوشمزگی چیه

یادته زیرآبی میرفتم شهرزادخیلی بهم روحیه دادباکالری شماری وپیاده روی

اوووف 

خدایی دمت گرم 

من هر روز امروز و فردا میکنم 

متاسفانه 

کارم همش نشستیم 

بعدش هم میرم خونه همت ندارم ورزش کنم 

هعییییی