2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4260 بازدید | 90 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا من و داداش مجردم موزا و انار و جمع کردیم نشستیم همه خوردیم ولی زن داداشم جوری نگاه میکرد قشنگ ا ...

وای فقط تو و داداشت 😂

نوش جونتون

حقشه تا خساست نکنه

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️

خیلی بده واقعا  زن داداشت باید بره مشاوره مهمون دعوت میکنن بعد میوه یک جور؟

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
یجور نخریده یعنی چی؟؟مثلا همشو ۳کیلو فقط خرمالو میخرید 🤔

اره دیگه،🤣🤣ولی خرمالو به فنا رفت این وسط مامانم میگفت من کار ندارم فردا خودت راه پله رو تمیز میکنی گند زدی با خرمالو حداقل خرمالو رو پرت نمیکردی

بیچاره ها گناع دارن مامانم میگه هیچ کدوم کوتاه نمیان هر روز اون میخره و باز دعوا شروع میشه میگع من م ...

خخخخ فقط مامانت🤣

خدایی برعکس بود باز ریلکس بودید؟مثلا داداشت خسیس زنش بریز بپاش؟

بیچاره ها گناع دارن مامانم میگه هیچ کدوم کوتاه نمیان هر روز اون میخره و باز دعوا شروع میشه میگع من م ...

اره واقعا خیلی رو مخه این زندایی منم

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

باهاش صحبت کنید این اخلاقشو بزارکنار بگو آخر همه این پس انداز کردنات شدچی به جای تشکر شد دعوا وابروریزی وبدبختی ...بگو دنیادوروزه داری خوب بخرو وبخور بگرد پیرشی دکتر هزارتا پرهیز بهت میده همش برات میشه حسرت

خواهر این مرغ نمیخره تو میگی گوشت؟؟؟!!!!

خداییش سخته زندگی با این ادما من یکی رو شکمم خیلی ولخرجم اصلا نمیتونم تحمل کنم این اولین باریه که دارم به شوهره حق میدم 😅

راهی که داریم میریم تهش قشنگه ❤️
یجور نخریده یعنی چی؟؟مثلا همشو ۳کیلو فقط خرمالو میخرید 🤔

فک کن خرمالو عین گوجه تو جا میوه جلوی مهمون 😂😂😂

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
والا من و داداش مجردم موزا و انار و جمع کردیم نشستیم همه خوردیم ولی زن داداشم جوری نگاه میکرد قشنگ ا ...

عاشق حرکت تو و داداشت شدم قشنگ خنجر فرو کردید توی قلب زنداداشت.  

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

یه راهکار بهت میگم به مامانت بگو اجراش کنه از فردا زندگیشون میشه گل و بلبل 

داداشت وسایل بخره قایمکی بده به مامانت اون بپزع داداشت بیاد پایین بخوره زنشم خوشحال بمونه که شوهرش خسیس شده دیگه🤣🤣🤣🤣🤣

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘