2777
2789
هیییی واقعا خوبه قدرشو بدونین  کاش بابای منم بود 6 سالم بود تنهام گذاشت چقد دلم براش تنگ شده د ...

هعیی خیلی بده منی که اندازه خرس گنده شدم نمیتونم بدونش دنیارو تصور کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام ادم مغروریه هیچوقت کلامی بهم محبت نکرد اصلا باهاش راحت نیسم انقدر حسرت میخورم وقتی بقیه رو میبینم

ادم مسئولیت پذیریه نسبت به خانواده و بچه هاش ولی از لحاظ عاطفی از سمتش چیزی ندیدم...کلن دور شدم ازش خیلی از ضربه هاییم ک خوردم رو مقصرش همین رفتار بابام میدونم

پسر دایی همسرم فوت شده  پسرش امروز میگفت بابا مصطفی بابای منه ها  ولی اصلن نمیاد ...

وایی عزیزمم همین چند وقت پیش پدر دوستمم فوت کرده بود دوستم ۱۷ سالشه ولی داشت خودشو میکشت دیگه الانم داغونه

ایی خدا عمرم پدرومادراروهزارسال کنه همیشه هوامودارن تازگیا با همسرم دعوام شده بود بابام جوری بادش رو گرفت آدمش کرد موقع رفتن هم گفت میدونی که زندگیه منی دخترن غصه نخوری ها 😍😍😍به ولای علی قسم اون لحظه داشتم تواسمونا پرواز میکردم 

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
هیییی واقعا خوبه قدرشو بدونین  کاش بابای منم بود 6 سالم بود تنهام گذاشت چقد دلم براش تنگ شده د ...

خدا صبرت بده گلم😔

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏
امروز بابامو خاک کردیم فهمیدم نداشتنش چقدر بده😔قدر پدرتو بدون 

الهی فداتشم خدا بابات رو قرین رحمت کنه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
الهی فداتشم خدا بابات رو قرین رحمت کنه

قربونت برم گلم خدا رحمت کنه اموات شمارو 🖤😔🙏🏻

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
 ایی خدا عمرم پدرومادراروهزارسال کنه همیشه هوامودارن تازگیا با همسرم دعوام شده بود بابام جوری ب ...

یکی  که تا عمر داره پشت دخترش نمیزاره اب تو دلش تکون بخوره)

یطوری رفتار میکنه حس میکنم ازم متنفره :) یبار ک درست رفتار میکنه انقدر بغض میکنم

خب عزیزم  سختی زندگی دیگه هرچی هست روی دوش اونه خرج زندگی هزار بدبختی مگه اعصاب میمونه برای آدم تو خوب باش باهاش