2777
2789
قد بلندی هیکلت متوسطه مهربونی نه زیاد مغروری نه زیاد لوسی بله دوستت داره😍نه عکسا رو داره مخفی کرده

منم بوگو :(

ما کی ماشین میخریم !؟

و کی میرم سر خونه زندگیم وقتش!؟

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حست میگه کی ازدواج میکنم ویژگی هاش و شغلش؟

ظاهرا جدی و مغروره اما وقتی باهاش وارد رابطه میشی میبنی خیلی احساسیه و مهربونه شغلش دولتیه حقوقش عالیه

ان شاءالله سال دیگه ازدواج میکنین😍

قد بلندی هیکلت متوسطه مهربونی نه زیاد مغروری نه زیاد لوسی بله دوستت داره😍نه عکسا رو داره مخفی کرده

عزیزم میگی من جی قبول میشم؟؟

و نیتی ک دارم کی اتفاق میوفته؟؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
ظاهرا جدی و مغروره اما وقتی باهاش وارد رابطه میشی میبنی خیلی احساسیه و مهربونه شغلش دولتیه حقوقش عال ...

سلام عزیزم دلم

میشه شغل شوهر ایندم رو بگی و یکم از شخصیت ظاهریش؟؟🧡😊

ظاهرا جدی و مغروره اما وقتی باهاش وارد رابطه میشی میبنی خیلی احساسیه و مهربونه شغلش دولتیه حقوقش عال ...

سلامم منم بگو کی با آرش ازدواج میکنم و دوستم داره؟

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اونیکه تو محیط کارم میبینمش منو چجور دختری می بینه؟

چه حسی به من داره؟

امروز چه فکری راجبم کرد؟

عزیزم میشه ماه تولد منم بگییی😍 اگه برات زحمتی نیس

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤