2777
2789
دعوت دوستی زدم بهت بگم دیدم عههه قبلا دوست شدیم😂 خب بگو

میشه بگین که من کی و چجوری با همسر آیندم آشنا میشم؟

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله به شدت

اولین چیزی که درمورد من به ذهنت میرسه رو بی زحمت بگو😊🫢🤣❤️💖💋💖و دوم چیز اینکه تو درسم کی پیشرفت  میکنم تو چ ماهی ؟شاگرد چندم؟ 

و اینکه شغل همسر آیندم چیه 

این خواستگاری ک حس ششم ها میگن بعد از عید یا قبل از عید میاد  شرایطش چجوریه!که ردش میکنم

البته هنوز خودمم ندیدمش حس ششما گفتن اون دیده

عید امسال آشنا میشن و سپس مراحل نامزدی و عقد و عروسی😍 مهربون و مغرور و آروم و عاشق

عزیزم چراااااا جاریمم باهام لجه؟؟؟

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
قد بلندی هیکلت متوسطه مهربونی نه زیاد مغروری نه زیاد لوسی بله دوستت داره😍نه عکسا رو داره مخفی کرده

سلام اجی خاستگاری ک قراره بیادچجورادمبه؟؟؟ دوسم داره؟؟ وضعیت مالیش چطوره؟؟ باعث ابروریزی ودعوانمیشه؟؟؟

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
پاییز ۱۴۰۲ نامزدی و مراحل عقد و عروسی واسه بعدش آروم و خجالتیه اما پیش خودت گرم و شوخ و مهربونه شغ ...

عزیزم منم میگی😙❤

اونیکه تو محیط کارم میبینمش چشماش قهوه ایه و اندامش نه چاقه و نه لاغر منو چجور دختری می بینه؟من یک ماهه ازش خوشم میاد.

چه حسی به من داره؟

امروز چه فکری راجبم کرد؟

اولین چیزی که درمورد من به ذهنت میرسه رو بی زحمت بگو😊🫢🤣❤️💖💋💖و دوم چیز اینکه تو درسم کی پیشرفت ...

اول اینکه خیلی فعال و شاد و شنگولی خوش اخلاقی

اردیبهشت ۴۰۲ میان خواستگاری

شما الان بخون پیشرفت میکنی شاگرد دوم میشین

اول اینکه خیلی فعال و شاد و شنگولی خوش اخلاقی اردیبهشت ۴۰۲ میان خواستگاری شما الان بخون پیشرفت میک ...

لطفا منم بگو کی گواهینامه میگیرم ایا این هفته قبول میشم 

و اینکه حست نسبت به من 

الهی شکرت یکبار نه هزار بار شکرت 😘خداجونم خیلی خوبیی❤ بابت تمام نعمت های بیشماری که دادیی شکرت خیلیی دوستت دارم خداجون ❤💖