2789
عنوان

کنکور لنتی☹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شروع نکردم خیلی داغونم از لحاظ روحی ، نمی‌دونم مشکلم چیه می‌خوام بمیرم فقط

وضعیت درسیمم توی کلاس افتضاحه ، واقعا خسته شدم از این همه استرس 🥺

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 
منم میخوام کنکور انسانی بدم دقیقا عین توام کدوم شهری

درسای انسانی رو چجوری میخونید وقتی رشتتون تجربی بوده؟چون هیچ اشتراکی ندارم میپرسم

آخه مثلا یکی بخواد از ریاضی بیاد کنکور تجربی بده نیاز داره زیست رو فول بشه ولی یکی بخواد انسانی بده انگار داره از صفر شروع میکنه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
من دهمم تجربی از الان میخونم به نظرت زود نیست ؟؟؟

نه ساعت مطالعه زیادی لازم نیس داشته باشی از الان بخون ولی رو خودت فشار نیار

💙الهم عجل لولیک الفرج💙الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤍
درسای انسانی رو چجوری میخونید وقتی رشتتون تجربی بوده؟چون هیچ اشتراکی ندارم میپرسم آخه مثلا یکی بخوا ...

همینه که بده

کتابارو گرفتم فقط باید شدوع کنم و اینه که سخته

خیلی بد بود افتضاح چون من یه جلسه هم کلاس انسانی نداشتم و درساشونم نخونده بودم  فقط برا دست گ ...

عزیزم تو باید از اول تغییر رشته میدادی مث سال دهم ..وقتتو الکی هدر دادی ..انقد هم نگو نمیتونم و حالشو ندارم باید به همه اینا غلبه بکنی الان ۹۰ درصد افرادی که موفق شدن تو کنکور میگن ما اول سعی کردیم خودمونو بشناسیم بعد طبق شناختمون به خودمون برنامه چیدیم توهم همینکارو کن بشین الان ی برنامه خوب برا خودت بچین مثلا از فردا صبح زود ساعت۶یا۷ شروع کن به خوندن جوری بخونه که خسته نشی مثلا ۴۵ دیقه خوندی ربع ساعت استراحت دوباره شروع کن چیزایی که باعث تبلیت میشن رو روی کاغذ بنویس چیزایی که فکرتو درگیر میکنن بازم میگم اول خوب خودتو بشناس طبق اون برنامه بچین و درستو شروع کن هیچ وقت واسه هیچ چیزی دیر نیست و نا امید نباش که چرا شروع نکردی تاخالا بیا جبرانش کن و از فردا شروع کن الان خواهر من رشتش تجربیه ساعت ۳ شب بیدار میشه درس میخونه ..میگه من اینجوری عادت دارم البته خوابه کافی هم داره تفریحشم داره ...خلاصه موفق باشی گلم ما بیشتر چوب تنبلیمونو میخوریم تا وقت داری شروع کن که اینده خدایی نکرده برنگردی پشت سرتو نگاه کنی و حسرت بخوری 🙂

خستم از#جماعت زنده کش#مرده پرست:)"
پنج ماه بشین بخون پرستاری بیاری حداقل :/

7 ماه مونده تا کنکور تیر

چجوری میگید ۵ ماه؟

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

عزیزم تو باید از اول تغییر رشته میدادی مث سال دهم ..وقتتو الکی هدر دادی ..انقد هم نگو نمیتونم و حالش ...

مرسی واقعا بابت پیشنهاداتت❤

اره باید تغیر رشته میدادم ولی تا اخرش فکر میکردم شاید اشتباه میکنم

به هرحال نمیتونم گذشترو درست کنم امسال اخرین شانسمه