2777
2789
عنوان

داداشمو دیدم ک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 97 پست

باهاش منطقی صحبت کنید ‌.منطقیانه باجنگ ودعوا

این چیزاعادت بشه براش هم واسه خودش بده هم دخترا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

طبیعیه تو سنشون 😄

دوستاش قشنگ‌ و خوشتیپ نیستن 

این داشت شماره میداد قبول میکردن ازش از دوستاش دخترا قبول نمیکردن

ی دختره ام خودش بهش شماره داد

طبیعیه مشکل اینه از درسش میفته فقط

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
خیلی ادای روشن فکرارو در میارن حالا بزا پسر خودشون اینکارارو کنه ببین چیکارش میکنن

خداییش تیکه تیکه میکنن اینو خوب گفتی خوشمان آمد 😐😂

از عصبانیت بغضت بگیره میدونی یعنی چی؟:)🌚🖤
دوستاش قشنگ‌ و خوشتیپ نیستن  این داشت شماره میداد قبول میکردن ازش از دوستاش دخترا قبول نمیکردن ...

فقط ازدرسش نمیوفته .ازالان درگیرچیزایی مبشه که هنوززوده براش 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الان میان میگن حریم خصوصیشه به شما ربطی نداره یا میان میگن بزار جوونی بکنه🙄😐

اصلا این حریم خصوصی نیست 

بدم میاد از این حرفا که جوونی کنه و فلان 

پسر و دختر باید جفتش یاد بگیرن اینقدر وقیح نباشن 

نمیگم تو پس تو باشن ولی این هول بازیا هم درست نیست 

از الان شماره اس فردا خونه خالی

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ای بابا  

احتمالا تنهایی نمیره

اگه میدونی که خودش ذاتا شیطونه و اهل این داستاناس خوب پس با خودش صحبت کن

ولی اگه میدونی که تا الان سابقه نداشته احتمالا رفقای ناباب داره که باید ازشون جدا شه

تو این بازه سنی همه پسرا و دخترا فک میکنی دنیا یه جنس مخالف بهشون طلبکاره و باید حتما پارتنر داشته باشن   که بعضیا این احساسات رو مدیریت میکنن و بعضی ها هم مثل داداش شما طاقت نمیارن و از طریق مجازی و حضوری اصرار بر پیدا کردن جنس مخالف دارن!

وای منم دیروز دیدم یه پسر حدودا۱۴ساله به یکی از دخترا گفت به  دوستت بکو لیاقت امیر حسینو نداشت ..

تاحدودی تربیت خانواده هاغلط شده والبته بیشترین تاثیررودوستای ناجورمیذارن روی بچه

دعوا

بیرون بودم یهو دیدم با ماشین تعقیبش کردم‌کلا

ب بابام زنگ زدم گفتم بعد گفتم بگو عمو تورو دیده باهاش دعوا کن 

الان مامان بابام باهاش دعوا کردن اما انگار ن اتگار میگه کاری نکردم

کرد هستم یه کرد باغیرت❤