2777
2789
عنوان

سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 39 پست
وای من خیلی سرگیجه میگیرم بخاطر عوارضش بهتره از ۱چهارم شروع کنی

۱۸ روزه شروع کردم ولی غلط شروع کردم که به این روز افتادم🤦🏻‍♀️الان منتظرم ببینم چی میشه وگرنه قبلا خورده بودم خیلی عالیه حالمو خوب میکنه واقعا حرف نداره

فقط این سری تعجب کردم چرا انقد دیر اثرمیکنه که به این‌ننیجه دارم میرسم که دوزشو بد خوردم اینجوری بهمم ریخته هیچ‌موقع‌اذیتم نمیکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی این حالتا طبیعیه؟شمام اینجوری بودی؟وای خیلی بده بی دلیل همش دلم شور میزنه به من کلونازپام داد ...

اره طبیعیه. اتفاقا منم هفته های اول که اثر نداشت خودم کنارش کلوزنازپام میخوردم چون فوری اثر میکنه، بعد به دکترم گغتم کلونازپام مبخورم گغت اشکال نداره خودش چندتا دونه برام نوشت روزی یک چهارم میخوردم. الانم خاستم به تو بگم کلونازپام بخور اما گفتم درست نیس برا کسی دارو تجویز کنم

اره طبیعیه. اتفاقا منم هفته های اول که اثر نداشت خودم کنارش کلوزنازپام میخوردم چون فوری اثر میکنه، ب ...

عزیزم ببخشید کلونازپام و چند وقت خوردی؟بعدش کنار گذاشتی اذیت نکرد؟

عزیزم ببخشید کلونازپام و چند وقت خوردی؟بعدش کنار گذاشتی اذیت نکرد؟

من کلونازپام رو زودتر قطع کردم.وقتی زمان اثر کردن سرترالین رسید دیگه کلو رو قطع کن. مامان من 20ساله هرشب کلو میخوره بخاطر خواب میخوره اون. الان دیگه روش اثر نداره

سعی کن خودت خودتو آروم کنی☹️😘

وای کوثر جون تو میدونی چی میگم دیگه درکم میکنی هی این کارو میکنم یه کم بعد دوباره میشه کلا فک میکنم عوارض قرصه

من چند ماه خوردم بعد دیدم خوب شدم خودم کم کم دوزش رو اوردم پایین و قطع کردم. من چندسال پیش تو شیردهی ...

🤦🏻‍♀️من بابا استرسیم وسواس فکری میگیرم یهویی