2777
2789
عنوان

کیا قلاب بافی بلدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 48 پست
😁خدایی تموم کردنش سختتره الان رفتم توو وسایلم دیدم به قلاب دارم همینجوری نشستم نگاش میکنم 

من همش بافتنیای خوشگل نگاه میکنم غصه میخورم بخصوص این پادریاش که گل رز برجسته درست کردن همشو وصل کردن به همدیگه 🥲

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینترنت و یوتیوب من خیلی کارای هنری رو همینجوری یاد گرفتم

جدی؟

من یه مشکلی دارم با اینکه خودم اکثر چیزارو اینجوری یاد گرفتم امامرحله اول این و پیدا نمیکنم هرچی سرچ میکنم انگار لازمه ادم قبلش بچیزایی بلد باشه

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
از گوگل مشکلم اینکه نمیدونم از کجا شروع میشه ☹️هرچی سرچ میکنم انگار لازمه قبلش یچیزی بلد باشه ادم

من ک حوصله ی کلیپ دیدن ندارم دوس دارم حضوری یاد بگیرم

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
من خودم از یوتیوب یادگرفتم بعد یه هفته ماهر شدم یکم تمرین میخواد تا قلقش دستت بیاد

جدی؟ چقدر خوبببببببببب

پاشم برم وسایلش و بخرم سرچ کنم ببینم موفق میشم 🥹🥺

😁😁😁زنجیره چیه من کیم اینجا کجاس

اینجا کلاس های قلاب بافی الکیه روژینه 🤣🤣🤣🤣

لغت نامه های دنیا را باید اتش زد جلوی واژه (نبودن )نوشتن عدم حضور شخص یا چیزی ....همین!چرا نبودن تورا این اندازه ساده فرض میکنند !؟؟؟؟.....
من همش بافتنیای خوشگل نگاه میکنم غصه میخورم بخصوص این پادریاش که گل رز برجسته درست کردن همشو وصل کرد ...

منمممم 🥹

الان دلم میخواس پتو نوزاد بلد بودم ببافم

من ک حوصله ی کلیپ دیدن ندارم دوس دارم حضوری یاد بگیرم

من همهچیز و با کلیپ و انلاین یاد گرفتم تا حالا امیدوارم اینم بشه