2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 120 پست

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

https://www.ninisite.com/user/79569928-8d4d-4e7e-9caa-164035131882/farrttttr

@نی_نی_یار_3  

https://www.ninisite.com/user/0653e5ab-40d9-4031-a457-210fe9cba862/remmber

@نی_نی_یار_3  

نینی یار رسیدگی کنین تاپیک ترکید نشد گزارش بزنم ایشون یه کاربر سیاسی هس که همه جا پست سیاسی میزنه و قصدش جنجاله

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نی نی یار چرا نی نی یار حذف تاپیک دیگه تاپیکا رو حذف نمیکنه ؟ 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

سلام نی نی یار. طاعات و عبادات قبول، سالخوبی داشته باشی

عکس آپلود نمیشه چرا گل؟ 

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سلام نی نی یار. طاعات و عبادات قبول، سالخوبی داشته باشی عکس آپلود نمیشه چرا گل؟ 

هنوز مشکل برطرف نشده؟ پیگیری میکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

هنوز مشکل برطرف نشده؟ پیگیری میکنم

مرسی لطف می کنی

تا زمانی که تگتون کردم درست نشده بود، در حال حاضر چک نکردم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

مرسی لطف می کنی تا زمانی که تگتون کردم درست نشده بود، در حال حاضر چک نکردم

درست نشده عزیز

مرسی لطف می کنی تا زمانی که تگتون کردم درست نشده بود، در حال حاضر چک نکردم

درست نشده عزیزم

نی نی یار عزیز 

من داشبوردم بالا نمیاد خیلی وقته

درخواستهای دوستیمو نمیتونم بپذیرم

تاپیکام کامنتام هیچکدوم در دسترسم نیست

چرا انقدر سایت داغون شده؟ 😐

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
نی نی یار عزیز  من داشبوردم بالا نمیاد خیلی وقته درخواستهای دوستیمو نمیتونم بپذیرم تاپیکام ک ...

برای فنی میفرستم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام وقت بخیر کاربر ناراب۲ هرچقدر براش گزارش زدم رسیدگی نمیکنید فقط نی نی یار شب پستش رو پاک کرد هزارتا گزارش زدم واسه همه پستاش زدم اول اینکه تشویق به مصرف مواد مخدر میکرد بعد هم تو تاپیک عمل زیبایی کلی توهین کرد من نمی‌دونم دیگه یه کاربر باید چیکار کنه تا تعلیق بشه شغل شما دقیقا چیه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️