2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 120 پست
سلام من میخام اسم کاربریمو عوض کنم گفتن نمیشه الان باید چکار کنم اگ میشه کلا اکانتو حذف کنین من از ...

سلام باید با شماره جدید ثبت نام کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونین روزانه یک مورد برای نی نی یار حذف ارسال کنید بعد درخواست حذف بدید

https://www.ninisite.com/Discussion/Topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام ني ني يار جان خوبيد

ديشب چنتا تاپيك سياسي زده شده كلي هم كامنت هاي سياسي من كاربري چندسالم بخاطر يه كامنت كوتاه دو ماه پيش بسته شد ولي اينا همش تو تاپيك هاي سياسي بودن و هستن و تاپيك هم ميزنن ولي كاربريشون پا برجاست!!!

ني ني يار شب هم كلا ديشب نبودتاپيك ها با گزارش كاربرها ميتركيد 

اين عادلانه نيست كاربري اينا با هزاران حرف سياسي بمونه 

اسكرين گرفتم از تاپيك ها

انلاين هستيد ارسال كنم

به امید روزی که ظالم و طرفدارهای ظالم به هلاکت برسن

سلام عزیز

نی نی یار شب بینهایت شلوغ بوده دیشب

فقط رسیده تاپیک ببنده

لطفا داخل خصوصی اسکرین ها رو ارسال کنید 

سلام نی نی یار جان، من ی کاربری دیگع بازکردم با شمارع دیگم. اما رمزشو فراموش کردم. هرکاریم میکنم کع کلمع عبور جدید بع شمارم یا ایمیلم فرستادع بشع، میگع درخواست نامعتبر است، لطفا کمکم کنین🌹

🙂

نی نی یار 

سلام 

چرا کاربری کبرا کماندو ترکیده دلیلشو بهم بگین لطفا

نه حرف سیاسی زده نه تاپیک شرکت کرده نه تاپیک زده 

نه دعوا

الکی که نمیشه

دلیلشو بگین لطفا

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
نی نی یار  سلام  چرا کاربری کبرا کماندو ترکیده دلیلشو بهم بگین لطفا نه حرف سیاسی زده نه ...

سلاک لینک کاربری برام بفرستید

سلاک لینک کاربری برام بفرستید

https://www.ninisite.com/user/463dd558-7743-4318-b08b-c250ca093ffb/کبراکماندو

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔