2777
2789
چون من یکی رو میخوام برای ازدواج گفتم شاید خوب باشد

منم خیلیارو میخام.. اگه اوکی بود منم تگ کن🤗

خشنود شدیم از اینکه هستیم💦ماباده نخورده ایم و مستیم💦🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون من یکی رو میخوام برای ازدواج گفتم شاید خوب باشد

من برای ازدواج با معشوقم نتیجه گرفتم الان یکساله ازدواج کردیم البته من مطلقه بودم واز ازدواج قبلم فرزند دارم اما بلطف خدا ودعای یه خانومی تونستم با کسی که دوست دارم ازدواج کنم

الهی بمیرم چطور چرا؟

مادرشوهرم انقدر دعا زده زده ما یهو همش گره گره ببین یه چیزی میگم یه چیزی می شنوی 

بعد خونمون بود تو خواب فوت شد یک سال پیش

من بعد ۱۰ سال تازه فهمیدم مشکل زندگیم کجا بوده باورم نمیشد هنوزم تو شوکم

صلوات به نيت تعجيل در فرج آقا امام زمان عج الله 
مادرشوهرم انقدر دعا زده زده ما یهو همش گره گره ببین یه چیزی میگم یه چیزی می شنوی  بعد خونمون ب ...

ای بابا ایشالا خداکمک کنه نتونستی باطل کنی؟پیش شخص معتبر باطل کن مثلا یکی ک بقیه جواب گرفته باشن معمولا هزینه هاشون بالاس اونا ک خیلی پول میگیرن نرو چون دعانویس واقعی زیاد نمیگیره ایشالا مشکلت حل بشه پیش کساییم ک جن دارن نرو توکل به خدا ایشالا درست بشه ۱۰سال خیلی زیاده

ای بابا ایشالا خداکمک کنه نتونستی باطل کنی؟پیش شخص معتبر باطل کن مثلا یکی ک بقیه جواب گرفته باشن معم ...

همه زندگیم رفت خدا بیامرزتش

ای خدا الان اون دنیا تقاص پس میده چی بگم والا ولی چ فایده داره برای تو  ایشاله درست میشه ایشال ...

الهی آمین برام دعا کن عزیزم کم آوردم