2777
2789
عنوان

بازم این بیی‌چک

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 57 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط پادرد دارم. یه هفته اس. اونم موقعی که دراز کشیدم یا خوابیدم. اینم از علایمه؟

دقیقا منم همینجور بودم تا سه ماه اول یعنی دردش بقدری اذیتم می‌کرد ک خواب نمی‌رفتم دیگه ب دکترم گفت بهم کلی مولتی ویتامین و کپسول کلسیم خارجی داد خوب شدم 

اگر قرار بود تا آخر حاملگی ایجور باشم پاهامو قطع میکردم🤣ازبس دردش زیاد بود

بی بی چک زدن قبل پریودی کاملا اشتباهه باید تاخیر داشته باشی که بیبی بزنی دومن هاله باید پررنگ باشه الان این منفیه و شما دیگه پریود شدی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9621670/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b2%d9%86%d8%af%da%af%db%8c?postId=257799985 داستان زندگی منه دوست داشتی بخون
من فقط پادرد دارم. یه هفته اس. اونم موقعی که دراز کشیدم یا خوابیدم. اینم از علایمه؟

نمیدونم بخداخودت حس میکنی آدم عوض میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
دقیقا منم همینجور بودم تا سه ماه اول یعنی دردش بقدری اذیتم می‌کرد ک خواب نمی‌رفتم دیگه ب دکترم گفت ب ...

قبل موعد هم پادرد داشتی؟ من قبلنام داشتم این پادرد رو گاهی ولی این بار دوبار در طول شب از خواب بیدار شدم. دو روز عقب انداختم ولی بی بی دیروز مثبت و امروز منفی بود. ادم گیج میشه

چه مارکایی استفاده کردی؟ نمیشه که همه خراب باشن

مدیکور و اون یکی رو نمی‌دونم چی بود ،عزیزم دقیقا ماه قبل و این ماه این اتفاق افتاد من تو اقدام نیستم فقط پریودم بخاطر قرص اورژانسی بهم ریخته جلوگیری طبیعی دارم قبلاً هر موقع بیبی چک استفاده میکردم درست بود ولی این دو ماه اینطوری شد خدا می‌دونه با چه استرسی رفتم آزمایش دادم

می خوام بذارم باز بی بی بزنم بعد برم آز بدم و برم دکتر. الکی نرم تا اونجا.  یه مارک دیگه و خوب ...

از دیگه خیالت راحت میشه یه ساعت بعد جوابشو بهت میده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
قبل موعد هم پادرد داشتی؟ من قبلنام داشتم این پادرد رو گاهی ولی این بار دوبار در طول شب از خواب بیدار ...

من جلوگیری نداشتم حقیقت ولی حتی یک درصد تو فکر. حاملگی نبودم نمیدونم میشه اسمشو گذاشت اقدام یا نه 

ولی خب نه پا درد نبودم خیلی ساق پاهام درد می‌گرفت 

الان پاهام از سه. ماهگی خوب شده کمرم میگیره رگ پای چپم میگیره دیروز. چکاپ ماهانه رفتم دکترم قرص کلسیم جدید نوشت برام 

شما تست رو وقتی ناشتایی بزن ک بتا بالا باشه