2777
2789
عنوان

روانی شدم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 36 پست
من انقد خیال می بافم ک ب خودم میام می بینم ب خیالام بلند بلند میخندم یا گریه می کنم

میدونی خیال بافی و این احساسات هیجان باعث ترشح هورمونای سرتونین و دوپامین میشه ... برای همین خیال بافی حتی اگه گریه هم کنی بهت حس خوبی میده ... ولی اعتیاد آوره ... جاشو با فعالیتای دیگه مثل ورزش پر کن حالا من حرفشو میزنم عمل کردن و ترک کردنش سخته... درسته باعث میشه زندگی واقعی و استرس زا رو فراموش کنی ولی اگه خودتو دوست داری سعی کن دیگه انجامش ندی برای سلامت روانت مضره باعث افسردگی و هزار جور مرض روحی میشه ...

اوّلِ اين امّت، با «زهد» و «يقين» ساخته شد و آخر آن، با «بخل» و «آرزو» نابود مى شود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با روانشناس  صحبت کن و دکتر برو هیچ ترسی نداره ب خدا فوقش داروعه ب خودت آسیب نزن  

من قبلا میخوردم داروهاشو اصلا نمیدونی چطوریه... مغز ادمو داغوووون میکنه مثل یه جسد میشی وقتی قرصای اعصاب روانو میخوری

من قبلا میخوردم داروهاشو اصلا نمیدونی چطوریه... مغز ادمو داغوووون میکنه مثل یه جسد میشی وقتی قرصای ا ...

خب حداقل با ی‌ روانشناس حرف بزن خودتو مشغول کن و سعی کن تو خونه تنها نباشی نصفش برا تنهاییه وقتی تنهایی زیادی فکر میکنی

دلم میخواددد ولی چطوری اینکارو بکنم

بهتره بری مشاوره یا روانشناس تا بهت راهکار بر اساس ویژگی فردی که داری بهت بگه چون مثلا من راهکار بگم شاید شخصیت رفتاری شما مورد قبول نباشه و سخت بپذیریش 

اما روانشناس بعد تجزیه تحلیل صحبتات و رفتارت و ویژگی اخلاقیت بهت راهکار موثر میگه 

حتما پیگیری کن عزیزم موردی خوبی نیست زیاد بمونه و باعث عدم تمرکزت هست و کلی عقب میفتی از زندگی و برنامه و کارهات 

میدونی خیال بافی و این احساسات هیجان باعث ترشح هورمونای سرتونین و دوپامین میشه ... برای همین خیال با ...

کارم از افسردگی گذشته💔🙂

من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
شاید بخاطر همینه... چیکار کنم درست شه؟  

من مادر پدرم جدا شدن حالم خوب شد بنظرم پیش مشاور برو. من صدای دعوا نمیشنوم ولی تاثیرات روانیش هنوز دنبالمه خیلی زود عصبی میشم نمیتونم کنترل کنم خودمو حتما پیش مشاور برو 

هنوزم باورم نمیشه که یک قلب ❤️ درونم تاپ تاپ می‌کنه من به فدای هر ضربان قلبت روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال ۱۴۰۱ ساعت نه صبح بی بی چک من مثبت شد برای اولین بار؛ خدای من این قلب کوچولو تموم دنیای منه خودت مراقبش باش دوستتدارم ❤️