2777
2789
عنوان

محرومیت دوساله ایران خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فروش فوری

اونوقت ۳۰ تومن؟  

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تارا موقع ثبت نام ندیدم رنگ سفید نداره الان میبینم مشکی و نقره ای و... داره من سفیدشو میخواستم

خب اشکال نداره دختر ،بگیر بفروش رنگ مورد علاقتو بگیر

خوش شانس بودی که بین اینهمه اسمت دراومده 

خب اشکال نداره دختر ،بگیر بفروش رنگ مورد علاقتو بگیر خوش شانس بودی که بین اینهمه اسمت دراومده 

آخه پولشو ندارم باید طلاهامو بفروشم وام 18 درصد بردارم و... بخاطر چیزی که دوستش ندارم لااقل سفید میبود یه چیزی... میکن این رنگا خریدار نداره کلی خودمو سختی بدم بعد کسی نخواد و... نمی ارزه فقط حاضرم محروم نشم دوباره بتونم ثبت نام کنم از خیرش میگذرم

آخه پولشو ندارم باید طلاهامو بفروشم وام 18 درصد بردارم و... بخاطر چیزی که دوستش ندارم لااقل سفید میب ...

سورن پلاس آبی متالیک دارم ، دائما جوونا دنبالشن. شما بگیر با سفید بعد تحویل عوض کن. کی گفته مشتری نداره!!؟

یکساله جذاب نیست ولی مصرف کننده خوبه.      اگه فقط گیر رنگ هستین نگران نباشید.  ...

تو شهر ما رنگای دیگه مشتری نداره چون آفتاب سوزان هست رنگش آفتاب سوخته میشه

2790
2778
2791
2779
2792